Neler Yeni

Iphone neden bu kadar para veriyolar?

şahin doğan

80+ Platinum
mesela ben şuana kadar iphone u deli gibi oyun oynamak için alan birini görmedim haaa oyunu oynatır mı oynatır ama iphone alan insan ben telefonda sıkıntı çekmek istemiyorum arayüzüne vs alıştım sıkıntı çıktığında da arkasında sorun yaratmayacak dağ gibi apple var diye alıyor. düşünün yani benim babam 40 yaşında telefona bir şey olduğunda apple ın telefonunun arkasında nasıl durduğunu biliyor.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
İphone 8 yeni çıktığında alıpta kasadan boşluk sesi geldiği için servise gönderip, servisten hiç bir işlem görmeden geri gelen ve değiştirilemeyen telefonundan hiç memnun kalmayan, kendisi bizzat telefoncu olan bir tanıdığım var.
Apple hikâye. Birde ışık sızdıran bir telefonun neresi kalite? Kamerası da Samsung dan.:)

Sir Cem T-oker

80+ Gold
şöyle düşün iphone fiyatları 5kya düşse iphone mu seçersin samsung mu ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,523
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konudaki kıyaslamalar çok ironik olmuş. Kimisi 20000 TL'lik iPhone ile 4000 TL'lik Android'i falan kıyaslamış gerçekten garip :D

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ucuz diye 2-3 senede omrunu dolduran urun alacagina 1 tane iphone al sadece satin alirken fazla oduyon ama minimum 7 sene kullanabiliyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone 8 yeni çıktığında alıpta kasadan boşluk sesi geldiği için servise gönderip, servisten hiç bir işlem görmeden geri gelen ve değiştirilemeyen telefonundan hiç memnun kalmayan, kendisi bizzat telefoncu olan bir tanıdığım var.
Apple hikâye. Birde ışık sızdıran bir telefonun neresi kalite? Kamerası da Samsung dan.:)
asdas

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Benim Samsung J2 tam 7 senelik ve annem halâ kullanıyor. 2016 da almıştım. S3 mini kullananlar bile var.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Benim Samsung J2 tam 7 senelik ve annem halâ kullanıyor. 2016 da almıştım. S3 mini kullananlar bile var.
Hocam öneriyor musunuz J2 almayı düşünüyorum dediklerinize göre çok güzel bir telefona benziyor.

şahin doğan

80+ Platinum

SadeceSeyf

80+ Gold
Bana göre İphone en yakın telefon markaları Samsung ile Oneplus sanırım. Samsung note modelleri kullanım bakımından işleri baya kolaylaştırıyor.

Top Bottom