Neler Yeni

Iphone neden bu kadar para veriyolar?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

şahin doğan

80+ Platinum
Ben bilmiyormuşum hocam teşekkürler. Kamera olarak segmentindeki cihazlara göre nasıl peki?
apple telefon çıkardığında en iyi video çeken telefon olarak çıkartıyor ama fotoğraf anlamında apple dan iyi markalar ve modeller var.

En İyi Cevap
3
tamama adaptörü konuşuyoruz hocam?
bak şimdi. 5G gelince 200 dolar zam yapılmış. Bir maliyeti var. 200 dolar zam yapmamışlar. 20 dolarlık adaptörü çıkarmışlar. 180 dolar kardasın yine. Dünyadaki diğer ülkeler de burası gibi sefil olmadığı için.Yenisi çıkınca eskiyi verip biraz farkla yenisini alıyorsun zaten her sene. Zaten adaptörünüz var diyorlar. Yoksa gel al diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir fanboyudan duymak istemiyorum şahin hocama soruyorum o tartışmadan bilgilendirmeye çalışıyor.
fanboy değilim. sen bilmeden yorum yapıyorsun.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Çöp nerede yazıyor? Kazıklanıyorsunuz diyorum. Hoşunuza gidiyorsa bana ne.
Konunun başından beri seni biraz ti’ye almış olabiliriz dostum ama malesef yüzleşmen gereken bazı gerçekler var ,yazdıklarımı dinlene dinlene oku gerçekleri kabullenmek biraz vaktini alacaktır .

Burada J2 önerebilmen bile ne denli konuya uzak olup,teknoloji ile alakanın ne kadar zayıf olduğunu anlatır vaziyette .

1)Ekosistem olayında Android Apple’ın yarısını yakalayamazken Apple’ın adeta bir lego misali birbirine kenet çalışan kaliteli ve senkron cihazları

2)Uzun süre güncelleme alan ,çökme donma kasma yapmayan cihazlar

3)Kamera kullanan uygulamalar ile aşırı senkron olmaları (Siz sanatçılar bunu bilmezsiniz diye düşünüyorum bunu malum sizin fotolar instada yağlı tablo gibi takılıyodur)

4)Bluetooth filan denilmiş yukarıda gülmekten patladım o kısma ,bluetooth ile dosya gönderimi mi kaldı ,çok ironik olaylar.Taş devrine duyrulur Google Drive ,Airdrop çıkalı yıllar oluyor.
Diğer harici bluetooth cihazlara zaten bağlanıyor (kulaklık ,desteklenen saat ve gamepad’lere)

Daha ben yazsam uzar gider bi kere tek başına güvenlik mevzusu konuyu alır götürür de ben sadece tezlere antitez bırakıp gideyim.

Ha bir de ekleyeyim bu yorumları 2 platformu da aktif kullanmış biri olarak yapıyorum ,boş teneke yorumlardan değil .

Hayatında eline bırak Apple telefonu apple kulaklık değmemiş insanların yanlı yorumlarını da es geçmenizi öneririm :)

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
bizim ortamda android’e sahip olanlar ezik kategorisine giriyor kazıklanmakla alakası yok
İşte bak, tam bu Apple'ın satış politikası. 10 liralık ürünü Carefoursa da 50 liraya almak gibi bir şey.

Konunun başından beri seni biraz ti’ye almış olabiliriz dostum ama malesef yüzleşmen gereken bazı gerçekler var ,yazdıklarımı dinlene dinlene oku gerçekleri kabullenmek biraz vaktini alacaktır .

Burada J2 önerebilmen bile ne denli konuya uzak olup,teknoloji ile alakanın ne kadar zayıf olduğunu anlatır vaziyette .

1)Ekosistem olayında Android Apple’ın yarısını yakalayamazken Apple’ın adeta bir lego misali birbirine kenet çalışan kaliteli ve senkron cihazları

3)Kamera kullanan uygulamalar ile aşırı senkron olmaları (Siz sanatçılar bunu bilmezsiniz diye düşünüyorum bunu malum sizin fotolar instada yağlı tablo gibi takılıyodur)

4)Bluetooth filan denilmiş yukarıda gülmekten patladım o kısma ,bluetooth ile dosya gönderimi mi kaldı ,çok ironik olaylar.Taş devrine duyrulur Google Drive ,Airdrop çıkalı yıllar oluyor.
Diğer harici bluetooth cihazlara zaten bağlanıyor (kulaklık ,desteklenen saat ve gamepad’lere)

Daha ben yazsam uzar gider bi kere tek başına güvenlik mevzusu konuyu alır götürür de ben sadece tezlere antitez bırakıp gideyim.

Ha bir de ekleyeyim bu yorumları 2 platformu da aktif kullanmış biri olarak yapıyorum ,boş teneke yorumlardan değil .

Hayatında eline bırak Apple telefonu apple kulaklık değmemiş insanların yanlı yorumlarını da es geçmenizi öneririm :)
J2 öneriyor ne anlatıyorsun ki buna. kızılötesi yok diyecek az kaldı. hayatında hiç kullanmadıkları telefonlar hakkında bilgisi var. tek örneği iphone 8 o da tanıdığı telefoncunun telefonu.

En İyi Cevap
3
bak şimdi. 5G gelince 200 dolar zam yapılmış. Bir maliyeti var. 200 dolar zam yapmamışlar. 20 dolarlık adaptörü çıkarmışlar. 180 dolar kardasın yine. Dünyadaki diğer ülkeler de burası gibi sefil olmadığı için.Yenisi çıkınca eskiyi verip biraz farkla yenisini alıyorsun zaten her sene. Zaten adaptörünüz var diyorlar. Yoksa gel al diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fanboy değilim. sen bilmeden yorum yapıyorsun.
Fanboysunuz hocam. Ben bilmediğimi söyledim zaten bilenlere sorup öğendim. Bilgi paylaşma yerinde bilmeye sataşmak fanboyluğunuzdan. @Banxtre hocamın imzasını 10 kere okuyun.

Fanboysunuz hocam. Ben bilmediğimi söyledim zaten bilenlere sorup öğendim. Bilgi paylaşma yerinde bilmeye sataşmak fanboyluğunuzdan. @Banxtre hocamın imzasını 10 kere okuyun.
Ne alaka. iPhonelar hakkında bilgin yok. Konuşuyorsun. Bir cahille savaşıyorum şu an. Okudum imzayı NE ALAKA?
Bunu da raporla 19 puan hakkım daha var.Yeni açıldı. Ban da yeriz sorun değil.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan

Çifte kazıklanıyorsunuz. Apple sizi her yönüyle bağlıyor ve sömürüyor. Gözünüz gerçekleri göremez oluyor.

Top Bottom