Konunun başından beri seni biraz ti’ye almış olabiliriz dostum ama malesef yüzleşmen gereken bazı gerçekler var ,yazdıklarımı dinlene dinlene oku gerçekleri kabullenmek biraz vaktini alacaktır .
Burada J2 önerebilmen bile ne denli konuya uzak olup,teknoloji ile alakanın ne kadar zayıf olduğunu anlatır vaziyette .
1)Ekosistem olayında Android Apple’ın yarısını yakalayamazken Apple’ın adeta bir lego misali birbirine kenet çalışan kaliteli ve senkron cihazları
2)Uzun süre güncelleme alan ,çökme donma kasma yapmayan cihazlar
3)Kamera kullanan uygulamalar ile aşırı senkron olmaları (Siz sanatçılar bunu bilmezsiniz diye düşünüyorum bunu malum sizin fotolar instada yağlı tablo gibi takılıyodur)
4)Bluetooth filan denilmiş yukarıda gülmekten patladım o kısma ,bluetooth ile dosya gönderimi mi kaldı ,çok ironik olaylar.Taş devrine duyrulur Google Drive ,Airdrop çıkalı yıllar oluyor.
Diğer harici bluetooth cihazlara zaten bağlanıyor (kulaklık ,desteklenen saat ve gamepad’lere)
Daha ben yazsam uzar gider bi kere tek başına güvenlik mevzusu konuyu alır götürür de ben sadece tezlere antitez bırakıp gideyim.
Ha bir de ekleyeyim bu yorumları 2 platformu da aktif kullanmış biri olarak yapıyorum ,boş teneke yorumlardan değil .
Hayatında eline bırak Apple telefonu apple kulaklık değmemiş insanların yanlı yorumlarını da es geçmenizi öneririm