İphone şarj aleti yardımı?

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,718
Merhaba iphone 13 model telefonuma kablo arayışındayım kendi kablosu bozuldu bende araştırmalarım sonucu bu kabloyu almaya karar verdim.
nasıldır sizce tekrar orjinal almak istemiyorum 600 tl fiyatında hem önemli olan adaptör diye biliyorum ben almama sebeplerimden biri de 15 serisinde typce oldu kablo yani alırsam orjinal bidaha kullanılmayacak ve telefonuda 3-4 ay icinde değiştiricem. yardımlarınızı bekliyorum

telefonun ölmesini göze alıyorsan alabilirsin ama mcdodo sağlam marka güvenilir

Eskiden MFI sertifikası olmasına bakardım. Belkin bu konuda iyidir. Birkaç yıl önce aldığım hypergear kabloyu da halen kullanıyorum. Mcdodo çok reklamını gördüğüm bir marka olsa da hiç kullanmadım ama 3-4 ay için A101’den bile alsan idare eder.

3-4 ayda pil sağlığı çok düşmez nolur nolmaz 20-80 döngüsü yaparsın alınır yani bu bence de orijinal alma boşu boşuna

telefonun ölmesini göze alıyorsan alabilirsin ama mcdodo sağlam marka güvenilir
Öyle sırf kablodan ölmez ya sonuç olarak bu telefonları arabada kablosuz şarjlara veya usb portlarına takıyoruz veya bi yerlerde farklı şarj aletleri kullanmak zorunda da kalıyoruz ayrıca adaptörüm orjinal kablodan dolayı telefon ölüyosa ki dandik kablo da almıyorum apple markasının hızlı şarjını destekleyen bi kablo 😅

Merhaba iphone 13 model telefonuma kablo arayışındayım kendi kablosu bozuldu bende araştırmalarım sonucu bu kabloyu almaya karar verdim.
nasıldır sizce tekrar orjinal almak istemiyorum 600 TL fiyatında hem önemli olan adaptör diye biliyorum ben almama sebeplerimden biri de 15 serisinde typce oldu kablo yani alırsam orjinal bidaha kullanılmayacak ve telefonuda 3-4 ay icinde değiştiricem. yardımlarınızı bekliyorum
Telefonu kesin değiştireceksen düşünme al bu kabloyu

2-3 senedir Baseus kablo ile monitörden şarj ediyorum ben telefonu. :D Adaptör kullanmıyorum bile. :D

Yani çok da korkacak bir şey yok. Teknoloji gelişti.

2-3 senedir Baseus kablo ile monitörden şarj ediyorum ben telefonu. :D Adaptör kullanmıyorum bile. :D

Yani çok da korkacak bir şey yok. Teknoloji gelişti.
Evet bence de yani adaptör orjinal kablo da çin malı değil telefonun patlar diyo adam 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,686
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri