Neler Yeni

İphone SE 2020 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe
Bütçe
5000
iphone kullandığım için android'e geçmek istemiyorum özellikle xiaomi telefonlara baktığım zaman boyutunu beğenmiyorum ve güvenlik konusundada şüpheliyim. İphone SE sizce alınır mı? daha kaç yıl ömrü var ? Güncelleme almakta sıkıntı yaşar mı ? Pil hakkkında tahminlerim var tabikide xiaomi kadar olmayacaktır ama 6s gibi günde 2 kere de şarja takmak istemiyorum. Gerçekten F/P başka bir teefon öneriniz var ise belirtirseniz sevinirim şuanda ortalama fiyatı 4900 TL yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...

adidas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Berke Kırmızı
Bütçeni biraz yükseltip iPhone XR almanı tavsiye ederim hepsiburada'da iPhone XR 128gb 6.6k

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım, peki android'e geçsem ne önerirsiniz güvenlik konusunda harbiden şüphelenmelimiyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Süleyman Kara
iphone kullandığım için android'e geçmek istemiyorum özellikle xiaomi telefonlara baktığım zaman boyutunu beğenmiyorum ve güvenlik konusundada şüpheliyim. İphone SE sizce alınır mı? daha kaç yıl ömrü var ? Güncelleme almakta sıkıntı yaşar mı ? Pil hakkkında tahminlerim var tabikide xiaomi kadar olmayacaktır ama 6s gibi günde 2 kere de şarja takmak istemiyorum. Gerçekten F/P başka bir teefon öneriniz var ise belirtirseniz sevinirim şuanda ortalama fiyatı 4900 TL yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkürler...
Dostum yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum tüm tecrübelerimi yazıyorum. İlk önce telefonun bataryası seni bir gün götürmez. Neden kaynaklandığını bilmediğim bir sorun da yaşadım, telefon bazen bir dakika boyunca hiç bir şeye cevap vermiyor. Bu sorunu ilk yaşadığımda Apple Destek'e ilettim tüm testleri yaptık bir problem çıkmadı ama böyle bir sorun var bilgin olsun daha sonra tekrarladı çünkü. İlk aylarda bir anda pil sağlığı 100'den 96'ya düştü. Şuanda yüzde 95 ve sabitlenmiş gözüküyor problem yok gibi. İşlemcisi güzel evet ama pil ömrü iyi olmadığı için oyun falan da oynayamıyorsun. Ekranın küçük olması aldığımda hoşuma giderken şimdi sinirimi bozmaya başladı. Film video izlerken rahatsız edebiliyor ama bu kendi tercihin tabii ki. Parmak izinde de neden bilmiyorum sorunlar olabiliyor. 3-4 defa taratmak zorunda kalabiliyorum. Arayüzde çok sık olmasa da kasmalar mevcut.

Uzun lafın kısası, telefon orta segment ve pili iyi değil. Ben şuan alacak olsam bu kadar parayı vermek yerine daha uygun fiyatlı androidlere yönelirdim. Bence bu telefon sınıfta kalanlardan.

Ha bu arada ekran aşırı çiziliyor. Daha 4 aylık telefon ama ön yüzü çiziklerle dolu arkasında problem yok. (Telefonu iyi kullandım.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum tüm tecrübelerimi yazıyorum. İlk önce telefonun bataryası seni bir gün götürmez. Neden kaynaklandığını bilmediğim bir sorun da yaşadım, telefon bazen bir dakika boyunca hiç bir şeye cevap vermiyor. Bu sorunu ilk yaşadığımda Apple Destek'e ilettim tüm testleri yaptık bir problem çıkmadı ama böyle bir sorun var bilgin olsun daha sonra tekrarladı çünkü. İlk aylarda bir anda pil sağlığı 100'den 96'ya düştü. Şuanda yüzde 95 ve sabitlenmiş gözüküyor problem yok gibi. İşlemcisi güzel evet ama pil ömrü iyi olmadığı için oyun falan da oynayamıyorsun. Ekranın küçük olması aldığımda hoşuma giderken şimdi sinirimi bozmaya başladı. Film video izlerken rahatsız edebiliyor ama bu kendi tercihin tabii ki. Parmak izinde de neden bilmiyorum sorunlar olabiliyor. 3-4 defa taratmak zorunda kalabiliyorum. Arayüzde çok sık olmasa da kasmalar mevcut.

Uzun lafın kısası, telefon orta segment ve pili iyi değil. Ben şuan alacak olsam bu kadar parayı vermek yerine daha uygun fiyatlı androidlere yönelirdim. Bence bu telefon sınıfta kalanlardan.

Ha bu arada ekran aşırı çiziliyor. Daha 4 aylık telefon ama ön yüzü çiziklerle dolu arkasında problem yok. (Telefonu iyi kullandım.)
anladım çok teşekkür ederim.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şahsen almazdım.
İşletim sistemi, güncelleme desteği, Bionic işlemci ile oldukça iyi bir cihaz ama tasarım, batarya gibi kısımlarda berbat.

Şu anda Nokia 8 kullanıyorum SE 2020'deki gibi geniş kenarlara sahip bir süre sonra o kenarlar oldukça rahatsız edici hale geliyor çevrenizde neredeyse çerçevesiz geniş ekranlı muhteşem cihazları görünce elinizdeki cihaz artık telefon değil tuğla oluyor. Nokia 8 ekran boyutu olarakta SE'ye oranla büyük yani bu durumda bile beni rahatsız etti ise 4.7 İnç'lik SE 2020'yi düşünemiyorum. Batarya konusunda da sizi mutlu edeceğini hiç sanmıyorum. POCO X3 NFC, Mi Note 10 Lite yada 5000 TL ve biraz üzerinde bir bütçede Mİ 10T alınabilir. Güç olarak bu cihazlar SE 2020 kadar değiller ama çöp cihazlarda değiller kesinlikle.

Ya da bütçeyi yükseltip @adidas arkadaşımızın dediği gibi XR alın. Güvenlik konusunda bilinmeyen 3.parti uygulamalar kullanmaz ve sistem ile ilgili uğraşmaz iseniz endişe etmeniz gerektiğini sanmıyorum zira İOS cihazlarda hacklenmeyen yada %100 güvenilirlikli cihazlar değiller. Android'de düzenli olarak telefona güvenlik güncellemesi veriyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Süleyman Kara
anladım, peki android'e geçsem ne önerirsiniz güvenlik konusunda harbiden şüphelenmelimiyim.
Küçük bir araştırma yaptım yanlışım varsa düzeltin lütfen, piyasada 3000₺ fiyata bulduğum bu telefon çok çok yeterli gibi geldi. Güvenlik konusunda Apple daha iyi gibi duruyor ama unutma icloud da daha önce hacklenebilmişti. Her telefon üreticisi zaten bilgilerini alıyor yani çok kafaya takma.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Şarj konusunda baya kötü diye önermiyorum. O bütçede de düzgün bir IPhone yok. S20 FE veya mi 10T öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,385
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom