Neler Yeni

IOS iPhone SE 2020 64 GB alınır mı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kullanıcısı olaraktan bahsediyorum. iPhone 6s mevcut elimde. Hemen sarjı bitiyor ve yavaş. Piyasadaki berbat 6s lerden de değil hiç tamir görmemiş bir telden bahsediyorum.
Bir pil yenilemeye bakar. 6S'le benzer dönemde çıkmış Samsung S6'lara bakmak lazım, şu an ne haldeler :)

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
3 yıl kullandıktan sonra çöp olmuyor. 3 yılın sonunda iki seçeneğin oluyor:
1) En az 2 yıl daha kullanabilirsin.
2) Değerinde satarak yeni telefon alabilirsin.

Android bir telefon alıp 3 yıl kullanınca ne oluyor?
1) Genellikle kullanılmayacak kadar yavaşlamış oluyor.
2) 2. elde satayım desen öldü fiyatına alıyorlar.
Mate 10 lite ım vardı. Daha yeni değiştirdim. Poco x3 aldım. Artık yetmiyordu bana internette çok gezen birisiyim. Parada ediyor.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
gün içinde çok kullanmıycaksanız ve sadece sosyal medya ise alınabilir ele avuca sığan küçük bir telefon istiyorsanız ideal özellikleri ise gayet iyi daha pahalı android cihazlardan daha iyi işlemciye sahip ve en az 5 yıl götürür + güncelleme.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kullanıcısı olaraktan bahsediyorum. iPhone 6s mevcut elimde. Hemen sarjı bitiyor ve yavaş. Piyasadaki berbat 6s lerden de değil hiç tamir görmemiş bir telden bahsediyorum.
annem de kullanıyor hocam ilk kez duydum 6s'te bu sorunları.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
Bir pil yenilemeye bakar. 6S'le benzer dönemde çıkmış Samsung S6'lara bakmak lazım, şu an ne haldeler :)
Ben samsung tavsiye etmiyorum zaten. Xiamoi ederim. Belki oppo da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

annem de kullanıyor hocam ilk kez duydum 6s'te bu sorunları.
Annenizin kullanışına bağlı. Normal bir gencin kullanışıyla aynı değildir sanıyorsam.

Osmans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Osman Süha Baykız.
İos kullanmqk istiyosan tek seçeneğim bu eğer çok fazla insta kullanıypsan al

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
Hele şükür şunu diyen biri çıktı ya :) Sanki Android'lerin pili eskimiyor.
Apple bunu ayarları içerisinde gösterdiği için yok pilim eskidi, yok Apple bilerek yavaşlattı şöyle böyle yaygara koparıyorlar.
3 yıldan fazla süredir yoğun bir şekilde kullandığım iPhone'umun pil sağlığı daha dün %81'e düştü ve servis uyarısı göründü. 3 yıl boyunca bu yoğunlukta hangi telefonu kullanırsam kullanayım pili eskiyecekti zaten, sadece farkında olmadan kullanmaya devam edecektim.

Konu sahibi arkadaş, pilin eskime muhabbetine göre fikir değiştirme. Dün başka bir konuda daha konuşmuştuk seninle, iOS olsun mutlaka diyorsan al geç. Android de olur dersen 3600 TL'yi geçmeyecek şekilde 3 tane öneri söylemiştim, onlara bir bakarsın. Kriterlerin büyük OLED ekran ve batarya ise bence Android'i değerlendir bu bütçede. Geri kalan her şey için SE (2020).
Önerilerin hangileriydi bir daha söyler misin ?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
bataryanız eskimiştir pil sağlığını kontrol edin pil sağlığı düştüğü zaman performans düşer arkadaşlarımdan haylen daha 6s kullananlar var pil yenilediklerinde ne donma ne kasma oluyor.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
bataryanız eskimiştir pil sağlığını kontrol edin pil sağlığı düştüğü zaman performans düşer arkadaşlarımdan haylen daha 6s kullananlar var pil yenilediklerinde ne donma ne kasma oluyor.
Tabi ki ama kullandığınız programlara göre değişir.

Top Bottom