Neler Yeni

IOS iPhone SE 2020 64 GB alınır mı

weta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Kalkan
M51 Alınabilir mi ?
Ben M51 kullanıyorum. Bataryası 2.5 gün gidiyor Günde 2-3 saat sosyal medya, 1 saat netflix, mail ve teams üzerinden görüşmeler yapıyorum ben telefondan bayağı memnunum. Bu telefonu alırken poco x3 ve m51 arasında kalmıştım süper amoled ekran için tercih ettim pişman değilim.
Eğer almaya karar verirsen hepsiburada'dan kampanya takip et ben alırken kulaklık hediyesi vardı.

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
Hele şükür şunu diyen biri çıktı ya :) Sanki Android'lerin pili eskimiyor.
Apple bunu ayarları içerisinde gösterdiği için yok pilim eskidi, yok Apple bilerek yavaşlattı şöyle böyle yaygara koparıyorlar.
3 yıldan fazla süredir yoğun bir şekilde kullandığım iPhone'umun pil sağlığı daha dün %81'e düştü ve servis uyarısı göründü. 3 yıl boyunca bu yoğunlukta hangi telefonu kullanırsam kullanayım pili eskiyecekti zaten, sadece farkında olmadan kullanmaya devam edecektim.

Konu sahibi arkadaş, pilin eskime muhabbetine göre fikir değiştirme. Dün başka bir konuda daha konuşmuştuk seninle, iOS olsun mutlaka diyorsan al geç. Android de olur dersen 3600 TL'yi geçmeyecek şekilde 3 tane öneri söylemiştim, onlara bir bakarsın. Kriterlerin büyük OLED ekran ve batarya ise bence Android'i değerlendir bu bütçede. Geri kalan her şey için SE (2020).
Hayır ios şart değil deneyimlemek için bi denemek istemiştim ama gerçekten büyük ekran deneyimi daha güzel geliyor batarya vs vs olarakta üstün bütçe kısıtlı olunca sorun olacak gibi gözüküyor M51 veya Note 9 Pro yada Mi Note 10 Lite arasından birini düşünüyorum dün biraz araştırdım telefonları ama xiaomi'nin arayüzünde donma ve takılmalar olduğunu duydum m51 sizce iyi midir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben M51 kullanıyorum. Bataryası 2.5 gün gidiyor Günde 2-3 saat sosyal medya, 1 saat netflix, mail ve teams üzerinden görüşmeler yapıyorum ben telefondan bayağı memnunum. Bu telefonu alırken poco x3 ve m51 arasında kalmıştım süper amoled ekran için tercih ettim pişman değilim.
Eğer almaya karar verirsen hepsiburada'dan kampanya takip et ben alırken kulaklık hediyesi vardı.
Anladım peki kılıf ve ekran koruyucusu rahat bulunabiliyor mu ?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
Özellikleri bugüne göre iyi değil. o bütçede mi 10t lite öneririm.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
Alınmaz. Bütçe belirtin yardımcı olayım

Evet
Max 3,850 iPhone SE İçin olumlu yorum olmayınca bütçemden bir kısım aileme verdim

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Pilin eskimesine falan gerek yok. Zaten değerlere baktığın zaman anlıyorsun mah değerleri bile günümüz için yetersiz. Oyun vs oynanarsan yarım günde biter aksami çıkarmaz.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz

weta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit Kalkan
Hayır ios şart değil deneyimlemek için bi denemek istemiştim ama gerçekten büyük ekran deneyimi daha güzel geliyor batarya vs vs olarakta üstün bütçe kısıtlı olunca sorun olacak gibi gözüküyor M51 veya Note 9 Pro yada Mi Note 10 Lite arasından birini düşünüyorum dün biraz araştırdım telefonları ama xiaomi'nin arayüzünde donma ve takılmalar olduğunu duydum m51 sizce iyi midir

Anladım peki kılıf ve ekran koruyucusu rahat bulunabiliyor mu ?
Ben satın aldığım zaman kılıf ve ekran koruyucusunu da sipariş vermiştim telefondan 1 gün sonra elimde olmuştu. İnternette pek çok kılıf ve ekran koruyucu mevcut. Bence 3.5k ya alınabilecek iyi telefonlardan bir tanesi. Biraz büyük benim için bir problem yaratmıyor büyük olması internette karşılaştırma videoları bolca mevcut onlardan bakıp hatta imkanın varsa bir telefoncuda incelemeni tavsiye ederim.

Top Bottom