Neler Yeni

iPhone SE alınır mı?

şahin doğan

80+ Platinum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
konuştu şayomici
1630658140825.png

dedi yukarıdaki. Bu konu böyle uzar. BU telefonu boşa övmeyin. Sizi İphone bile kurtaramaz.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
Rehberin adına takılma biraz incele kendin karar verirsin alınır mı alınmaz mı diye.
fanboy birisinin yaptığı rehber.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yani ? yaptığım yoruma bakarsan tarafsız yorum yaptım
Ekran kötü batarya kötü fiyat kötü işlemci çok iyi Kamera iyi. 3400 lira ederse eder. O da işlemcisinin hatrına. Yürüyen işlemci ve iOS. Başka albenisi yok.
İşlemci gücü olarak en yakın telefonlardan birisi (5G)

Hadi seni kırmayalım xiaomi olmasın.

mi11 lite
Note 10 PRO
Oppo Reno 5

gibi telefonların olmasından bahsetmedim bile. Xiaomi ve samsung dışında düzgün telefon yapan marka olsa onları önerirdim zaten.

(Evo)lution

80+ Bronze
Rehberin adına takılma biraz incele kendin karar verirsin alınır mı alınmaz mı diye.
Bu konudaki arkadaş tamamiyle saçmalamış. Kağıt üstündeki verilere bakıp Apple haterlığı yapıyor. iPhone se nin video performansı, sosyal medya performansı, işlemci performansı,uzun güncelleme desteği gibi konularda bu fiyata rakipsiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasadaki en ucuz iPhone olmasından mütevellit sırf 'iPhone kullanıyorum' diyebilmek için alınır mı? Kullananlar memnun mu?

Alınır. Batarya ve ekran çerçevesinin kalın olması dışında çok iyi bir cihaz.

şahin doğan

80+ Platinum
Ekran kötü batarya kötü fiyat kötü işlemci çok iyi Kamera iyi. 3400 lira ederse eder. O da işlemcisinin hatrına. Yürüyen işlemci ve iOS. Başka albenisi yok.
İşlemci gücü olarak en yakın telefonlardan birisi (5G)

Hadi seni kırmayalım xiaomi olmasın.

mi11 lite
Note 10 PRO
Oppo Reno 5

gibi telefonların olmasından bahsetmedim bile. Xiaomi ve samsung dışında düzgün telefon yapan marka olsa onları önerirdim zaten.
bu telefonlar kötü değil ama 1-1.5 sene sonra performanslarının 3 de 1 ni kaybetmeyen android yok bu durum s10 serisin'de de oldu a serisin'de de oldu. xiaomi zaten yazılım konusunda insanların gözüne batıyor iphone bataryasına nasıl millet bilmeden kötü diyor ise xiaomi nin yazılımı da o şekil de kimi insan bende sorun yok diyor kimi insan yazılım kötü diyor telefon alırken işimizi şans'a mı bırakacağız ? iphone se 2020 de ekranı küçük 720p ekran sırıtmıyor bataryası geceye kadar götürmese de akşama kadar götürüyor ve 2 sene sonra satıp başka modele veya markaya geçmek istersen 4 bin tl ye aldığın android i 2 bin tl ye satarken 5 bin tl ye aldığın ios telefonu 4500 tl ye satabiliyorsun hatta daha da değerlenbiliyor

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
benim gibi oyunları bilgisayardan oynayan telefonu sadece sosyal medya için kullanan biriysen alınır. Küçük telefon seviyorsan yine alınır. ama sadece oyun için vb. alınmaz.

(Evo)lution

80+ Bronze

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yalnız o cihazın işlemcisi A13 ün yanından bile geçemez.
Tamamda oynatmayacağı oyun yok ki? Bende biliyorum yanından geçemez ama bir işe yaramadıktan sonra da anlamı yok. Yürüyen işlemci alacağıma telefon alırım daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu telefonlar kötü değil ama 1-1.5 sene sonra performanslarının 3 de 1 ni kaybetmeyen android yok bu durum s10 serisin'de de oldu a serisin'de de oldu. xiaomi zaten yazılım konusunda insanların gözüne batıyor iphone bataryasına nasıl millet bilmeden kötü diyor ise xiaomi nin yazılımı da o şekil de kimi insan bende sorun yok diyor kimi insan yazılım kötü diyor telefon alırken işimizi şans'a mı bırakacağız ? iphone se 2020 de ekranı küçük 720p ekran sırıtmıyor bataryası geceye kadar götürmese de akşama kadar götürüyor ve 2 sene sonra satıp başka modele veya markaya geçmek istersen 4 bin TL ye aldığın android i 2 bin TL ye satarken 5 bin TL ye aldığın ios telefonu 4500 TL ye satabiliyorsun hatta daha da değerlenbiliyor
İphone bataryası kötü zaten. İphone' un bataryasını kurtaran şey iOS. Batarya değil yani.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knkm bence alma wp desteği kesildi iphone 6lardada

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bu telefonlar kötü değil ama 1-1.5 sene sonra performanslarının 3 de 1 ni kaybetmeyen android yok bu durum s10 serisin'de de oldu a serisin'de de oldu. xiaomi zaten yazılım konusunda insanların gözüne batıyor iphone bataryasına nasıl millet bilmeden kötü diyor ise xiaomi nin yazılımı da o şekil de kimi insan bende sorun yok diyor kimi insan yazılım kötü diyor telefon alırken işimizi şans'a mı bırakacağız ? iphone se 2020 de ekranı küçük 720p ekran sırıtmıyor bataryası geceye kadar götürmese de akşama kadar götürüyor ve 2 sene sonra satıp başka modele veya markaya geçmek istersen 4 bin TL ye aldığın android i 2 bin TL ye satarken 5 bin TL ye aldığın ios telefonu 4500 TL ye satabiliyorsun hatta daha da değerlenbiliyor
3/1 çok abartılı ve iddialı bir rakam. Kaynak var mı?

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
ben kullanıyorum açıkçası taş gibi telefon ben oyun oynamıyorum ihtiyaçlarımı karşılıyor kamerası tek kamera ama bu fiyattaki neredeyse tüm telefonlara taş çıkartır zaten porte falan gibi özellikleri yazılımla yapıyor ve başarılı eğer oyun oynuyorsan sık sık sakın alma ama arada bir girilebilir

Top Bottom