şahin doğan
80+ Platinum
konuştu şayomiciSırf iphone denmesi için alınır. Ama onun dışında daha iyi zibilyon tane telefon var. Pek iyi bir telefon değil.
konuştu şayomiciSırf iphone denmesi için alınır. Ama onun dışında daha iyi zibilyon tane telefon var. Pek iyi bir telefon değil.
konuştu şayomici
yani ? yaptığım yoruma bakarsan tarafsız yorum yaptım
fanboy birisinin yaptığı rehber.Rehberin adına takılma biraz incele kendin karar verirsin alınır mı alınmaz mı diye.
Rehber - iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?
Öncelikle herkese selamlar. Umarım keyifli bir gün geçiriyorsunuzdur. Bugün rehberimizde iPhone SE 2020'nin neden alınmaması gerektiğini, almanın ne kadar mantıksız olduğunu açıklayacağım. Forum'da ben bu telefonu önermiyorum diye bana hakaret, bana cahil diyen birkaç üye var, onların bu...forum.donanimarsivi.com
Ekran kötü batarya kötü fiyat kötü işlemci çok iyi Kamera iyi. 3400 lira ederse eder. O da işlemcisinin hatrına. Yürüyen işlemci ve iOS. Başka albenisi yok.yani ? yaptığım yoruma bakarsan tarafsız yorum yaptım
Bu konudaki arkadaş tamamiyle saçmalamış. Kağıt üstündeki verilere bakıp Apple haterlığı yapıyor. iPhone se nin video performansı, sosyal medya performansı, işlemci performansı,uzun güncelleme desteği gibi konularda bu fiyata rakipsiz.Rehberin adına takılma biraz incele kendin karar verirsin alınır mı alınmaz mı diye.
Rehber - iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?
Öncelikle herkese selamlar. Umarım keyifli bir gün geçiriyorsunuzdur. Bugün rehberimizde iPhone SE 2020'nin neden alınmaması gerektiğini, almanın ne kadar mantıksız olduğunu açıklayacağım. Forum'da ben bu telefonu önermiyorum diye bana hakaret, bana cahil diyen birkaç üye var, onların bu...forum.donanimarsivi.com
Alınır. Batarya ve ekran çerçevesinin kalın olması dışında çok iyi bir cihaz.Piyasadaki en ucuz iPhone olmasından mütevellit sırf 'iPhone kullanıyorum' diyebilmek için alınır mı? Kullananlar memnun mu?
bu telefonlar kötü değil ama 1-1.5 sene sonra performanslarının 3 de 1 ni kaybetmeyen android yok bu durum s10 serisin'de de oldu a serisin'de de oldu. xiaomi zaten yazılım konusunda insanların gözüne batıyor iphone bataryasına nasıl millet bilmeden kötü diyor ise xiaomi nin yazılımı da o şekil de kimi insan bende sorun yok diyor kimi insan yazılım kötü diyor telefon alırken işimizi şans'a mı bırakacağız ? iphone se 2020 de ekranı küçük 720p ekran sırıtmıyor bataryası geceye kadar götürmese de akşama kadar götürüyor ve 2 sene sonra satıp başka modele veya markaya geçmek istersen 4 bin tl ye aldığın android i 2 bin tl ye satarken 5 bin tl ye aldığın ios telefonu 4500 tl ye satabiliyorsun hatta daha da değerlenbiliyorEkran kötü batarya kötü fiyat kötü işlemci çok iyi Kamera iyi. 3400 lira ederse eder. O da işlemcisinin hatrına. Yürüyen işlemci ve iOS. Başka albenisi yok.
İşlemci gücü olarak en yakın telefonlardan birisi (5G)
Hadi seni kırmayalım xiaomi olmasın.
Samsung Galaxy A52 (SM-A525F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy A52 SM-A525F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
mi11 lite
Note 10 PRO
Oppo Reno 5
gibi telefonların olmasından bahsetmedim bile. Xiaomi ve samsung dışında düzgün telefon yapan marka olsa onları önerirdim zaten.
yalnız o cihazın işlemcisi A13 ün yanından bile geçemez.Ekran kötü batarya kötü fiyat kötü işlemci çok iyi Kamera iyi. 3400 lira ederse eder. O da işlemcisinin hatrına. Yürüyen işlemci ve iOS. Başka albenisi yok.
İşlemci gücü olarak en yakın telefonlardan birisi (5G)
Tamamda oynatmayacağı oyun yok ki? Bende biliyorum yanından geçemez ama bir işe yaramadıktan sonra da anlamı yok. Yürüyen işlemci alacağıma telefon alırım daha iyi.yalnız o cihazın işlemcisi A13 ün yanından bile geçemez.
İphone bataryası kötü zaten. İphone' un bataryasını kurtaran şey iOS. Batarya değil yani.bu telefonlar kötü değil ama 1-1.5 sene sonra performanslarının 3 de 1 ni kaybetmeyen android yok bu durum s10 serisin'de de oldu a serisin'de de oldu. xiaomi zaten yazılım konusunda insanların gözüne batıyor iphone bataryasına nasıl millet bilmeden kötü diyor ise xiaomi nin yazılımı da o şekil de kimi insan bende sorun yok diyor kimi insan yazılım kötü diyor telefon alırken işimizi şans'a mı bırakacağız ? iphone se 2020 de ekranı küçük 720p ekran sırıtmıyor bataryası geceye kadar götürmese de akşama kadar götürüyor ve 2 sene sonra satıp başka modele veya markaya geçmek istersen 4 bin TL ye aldığın android i 2 bin TL ye satarken 5 bin TL ye aldığın ios telefonu 4500 TL ye satabiliyorsun hatta daha da değerlenbiliyor
3/1 çok abartılı ve iddialı bir rakam. Kaynak var mı?bu telefonlar kötü değil ama 1-1.5 sene sonra performanslarının 3 de 1 ni kaybetmeyen android yok bu durum s10 serisin'de de oldu a serisin'de de oldu. xiaomi zaten yazılım konusunda insanların gözüne batıyor iphone bataryasına nasıl millet bilmeden kötü diyor ise xiaomi nin yazılımı da o şekil de kimi insan bende sorun yok diyor kimi insan yazılım kötü diyor telefon alırken işimizi şans'a mı bırakacağız ? iphone se 2020 de ekranı küçük 720p ekran sırıtmıyor bataryası geceye kadar götürmese de akşama kadar götürüyor ve 2 sene sonra satıp başka modele veya markaya geçmek istersen 4 bin TL ye aldığın android i 2 bin TL ye satarken 5 bin TL ye aldığın ios telefonu 4500 TL ye satabiliyorsun hatta daha da değerlenbiliyor