iPhone SE alınır mı?

Piyasadaki en ucuz iPhone olmasından mütevellit sırf 'iPhone kullanıyorum' diyebilmek için alınır mı? Kullananlar memnun mu?
emin ol kötü bir telefon değil fakar küçük telefon sevmiyorsan asla alma

Eski model mi?

'iPhone kullanıyorum' diyebilmek için alınır mı?
daha ucuza iphone 8 de alabilirsin bunun için. o kadar para vermeye gerek yok bence. 3000 civarına 2. el iphone 8'ler var.

Ben olsaydım almazdım.
Nedenleri ise:
Şarj süresi kısa.
HD ekran çözünürlüğü var.
Ekran küçük.

Alacağım telefon A52 olurdu, net.

Rehberin adına takılma biraz incele kendin karar verirsin alınır mı alınmaz mı diye.

Küçük ekran seviyorsan ve batarayı dert etmeyeceksen alınır. Çözünürlük ekranın küçüklüğünden dert değil ancak batarya sıkıntı.

tek eski yönü ekran boyutu bataryası da iyi sayılmaz fakat geceye kadar götürmese de akşamı çıkartıyor küçük telefon veya iphone 6, 7, 8 modellerini sevenler için çok iyi cihaz

Anneannemlere almıştık iPhone SE 2020'yi. Çocuklar çok fazla yere atıp suya düşürdükleri için :D Onlar memnunlar ve telefonu ben de beğendim, alınır bence.

Iphone se 2020 64 gb kullanıyorum 5 senedir android kullanan biri olarak apple telefon denemek için aldım telefonun performansı cidden çok iyi hızlı telefon arayüzü baya akıcı kamerası çok iyi ekran süresi 4.5 - 5 saat boyutu konusunda kişiden kişiye degişir fakat ben memlunum. Apple telefonlar 2. Elde değer kaybetmiyor 4.5 sene güncelleme desteği sunuyor donma kasma yapmıyor garanti konusunda çok iyi ilgileniyorlar sırf bunlar için bile alınır.

Sırf iphone denmesi için alınır. Ama onun dışında daha iyi zibilyon tane telefon var. Pek iyi bir telefon değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,407
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri