Neler Yeni

iPhone SE alınır mı?

şahin doğan

80+ Platinum
3/1 çok abartılı ve iddialı bir rakam. Kaynak var mı?
3/1 fazla performans kaybı oluyor anlamından lafın gelişi ama hiçbir android telefon 1 sene den sonra ilk gün performansını veremiyor ciddi kayıp oluşuyor performansta
Mesaj otomatik birleştirildi:

İphone bataryası kötü zaten. İphone' un bataryasını kurtaran şey iOS. Batarya değil yani.
aynı şekilde xiaomi yazılımı da kötü

şahin doğan

80+ Platinum

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Geçen yıla kadar kullanıyordum. Gerçekten güzel bir cihazdı ama bataryası kötüydü. 2-3 saat gidiyordu bana.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ekran kötü batarya kötü fiyat kötü işlemci çok iyi Kamera iyi. 3400 lira ederse eder. O da işlemcisinin hatrına. Yürüyen işlemci ve iOS. Başka albenisi yok.
İşlemci gücü olarak en yakın telefonlardan birisi (5G)

Hadi seni kırmayalım xiaomi olmasın.

mi11 lite
Note 10 PRO
Oppo Reno 5

gibi telefonların olmasından bahsetmedim bile. Xiaomi ve samsung dışında düzgün telefon yapan marka olsa onları önerirdim zaten.
attığın bütün telefonların(poco hariç) hem kamera olarak, hem işlemci olarak SE karşısında bir şansı yok maalesef.

3 yıl aralıksız snapdragon 845 işlemcili(şu anda bile hala 7xx serisi işlemcili telefonlardan güçlü bir işlemcidir.) xiaomi mi8 kullanıyordum. artık telefon çalarken zil sesi takıla takıla çalmaya, kilit ekranı açılırken simgeler takıla takıla gelmeye başlamıştı. kağıt üzerinden hepsi iphonelardan güçlü, binlerce mah piller, gb gb ramler, çekirdek çekirdek işlemciler. ama stabil değil. o yazılım 1 telefon için yazılmıyor. samsung her yıl onlarca telefon çıkarıyor. o kadar telefon çıkaran marka sadece 1 model için özel optimizasyon yapmıyor. ancak büyük bir hata olursa onu çözmek için vakit ayırıyorlar. apple ise yazılımı sayesinde hiç bir şeyin aşırısına ihtiyaç duymuyor. şu anda iphone SE kullanıyorum ve 1800 mah pili beni çok şaşırtıyor. daha önce profilimde de paylaştım. 5 saat ekran süresi ve sabah 8, gece 11 arası gidebilen pil ömrü. 1800mah ile bunları yapabilmesi beni bile şaşırtıyor. ben bu kadarını beklemiyordum. 3 saat civarı ekran süresi bekliyordum çünkü 5-6 ayın ardından mi8 ile alabildiğim ekran süresi oydu. optimizasyon her şeydir. yine 1800 mah hepsinden iyi demiyorum. keşke daha fazla olsaydı da daha uzun gitseydi ama yetersiz değil. özellikle benim gibi telefondan oyun oynamayan birisi için fazlasıyla yetiyor.

(Evo)lution

80+ Bronze
geçen günlerde desteğinin kesileceği yazıyordu
Tam bir trollsünüz... Konunun iPhone 6 ile ne alakası var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığın bütün telefonların(poco hariç) hem kamera olarak, hem işlemci olarak SE karşısında bir şansı yok maalesef.

3 yıl aralıksız snapdragon 845 işlemcili(şu anda bile hala 7xx serisi işlemcili telefonlardan güçlü bir işlemcidir.) xiaomi mi8 kullanıyordum. artık telefon çalarken zil sesi takıla takıla çalmaya, kilit ekranı açılırken simgeler takıla takıla gelmeye başlamıştı. kağıt üzerinden hepsi iphonelardan güçlü, binlerce mah piller, gb gb ramler, çekirdek çekirdek işlemciler. ama stabil değil. o yazılım 1 telefon için yazılmıyor. samsung her yıl onlarca telefon çıkarıyor. o kadar telefon çıkaran marka sadece 1 model için özel optimizasyon yapmıyor. ancak büyük bir hata olursa onu çözmek için vakit ayırıyorlar. apple ise yazılımı sayesinde hiç bir şeyin aşırısına ihtiyaç duymuyor. şu anda iphone SE kullanıyorum ve 1800 mah pili beni çok şaşırtıyor. daha önce profilimde de paylaştım. 5 saat ekran süresi ve sabah 8, gece 11 arası gidebilen pil ömrü. 1800mah ile bunları yapabilmesi beni bile şaşırtıyor. ben bu kadarını beklemiyordum. 3 saat civarı ekran süresi bekliyordum çünkü 5-6 ayın ardından mi8 ile alabildiğim ekran süresi oydu. optimizasyon her şeydir. yine 1800 mah hepsinden iyi demiyorum. keşke daha fazla olsaydı da daha uzun gitseydi ama yetersiz değil. özellikle benim gibi telefondan oyun oynamayan birisi için fazlasıyla yetiyor.
Hocam xiaomi cihazlar güncelleme ile berbat bir hale dönüşüyor. Şuan yedek cihaz olarak s8 kullanıyorum, arkadaşım ise xiaomi mi8 kullanıyor, şuan Galaxy S8 1 jenerasyon eski bir cihaz olmasına rağmen Xiaomi Mi8 den daha akıcı ve daha iyi bir şekilde çalışıyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İşin ehli bir adamın incelemesini buraya bırakıyorum. Bence bu video ile karar verebilirsiniz.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Şimdi bazı arkadaşlar iPhonedo apple fanboyu diyecek ama iPhonedo tarafsız bir şekilde çok güzel cihaz inceliyor.
iPhonedo ya fan boyu diyen arkadaşların videoları izlediğini düşünmüyorum.

java

80+ Bronze
Alınır Küçük ekranlı telefonalrı seviyorum ben ne öle 99 inc ekran telefon cebine sığmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,647
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom