Android 4.4.2 ölüsü olan cihazları hatırlatırım. Günceleme alsa bile daha da yavaşlıyor daha aşşırı pil tüketiyor ve neredeyse yeni androidde aman aman yenilik yok.Senin başına geldiyse herkesin başına gelcek diye bir şey yok.
Android 4.4.2 ölüsü olan cihazları hatırlatırım. Günceleme alsa bile daha da yavaşlıyor daha aşşırı pil tüketiyor ve neredeyse yeni androidde aman aman yenilik yok.Senin başına geldiyse herkesin başına gelcek diye bir şey yok.
Max 3850 TL'Ne önerirsiniz ? Tasarım olarak ve Performans olarak güzel bir şey istiyorum zaten pek oyun oynayan biri değilim İOS almaktan vazgeçtimSenin başına geldiyse herkesin başına gelcek diye bir şey yok.
Android alacaksan m51 ama yeni olduğu için daha spigen koruyucu çıkmadı ama kılıf yeni çıktı. Diğerleri de kalitesiz m51in kılıfını ekran koruyucularını diyorum.Hayır ios şart değil deneyimlemek için bi denemek istemiştim ama gerçekten büyük ekran deneyimi daha güzel geliyor batarya vs vs olarakta üstün bütçe kısıtlı olunca sorun olacak gibi gözüküyor M51 veya Note 9 Pro yada Mi Note 10 Lite arasından birini düşünüyorum dün biraz araştırdım telefonları ama xiaomi'nin arayüzünde donma ve takılmalar olduğunu duydum m51 sizce iyi midir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım peki kılıf ve ekran koruyucusu rahat bulunabiliyor mu ?
Büyük ekran benim için sorun yaratmaz ağırlık da yaratmaz genel olarak kullanışlı bir cihaz olsun yeter banaBen satın aldığım zaman kılıf ve ekran koruyucusunu da sipariş vermiştim telefondan 1 gün sonra elimde olmuştu. İnternette pek çok kılıf ve ekran koruyucu mevcut. Bence 3.5k ya alınabilecek iyi telefonlardan bir tanesi. Biraz büyük benim için bir problem yaratmıyor büyük olması internette karşılaştırma videoları bolca mevcut onlardan bakıp hatta imkanın varsa bir telefoncuda incelemeni tavsiye ederim.
Xiaomi'nin arayüzünden memnun olan küçük bir kesim olsa da dediğin gibi yazılımsal sorunlardan yakınanlar çoğunlukta. Note 9 Pro'yu önermem, onun yerine Poco X3'e bakabilirsin. Mi Note 10 Lite'ta da yakınlık sensörü problemi vardı, telefonla konuşurken kulağındayken sensör algılamıyor ve ekranı açıp saçma sapan yerlere basmana neden oluyordu, o sorun devam ediyorsa onu da önermem. Oppo Reno 4'e bakabilirsin onun yerine de.Hayır ios şart değil deneyimlemek için bi denemek istemiştim ama gerçekten büyük ekran deneyimi daha güzel geliyor batarya vs vs olarakta üstün bütçe kısıtlı olunca sorun olacak gibi gözüküyor M51 veya Note 9 Pro yada Mi Note 10 Lite arasından birini düşünüyorum dün biraz araştırdım telefonları ama xiaomi'nin arayüzünde donma ve takılmalar olduğunu duydum m51 sizce iyi midir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım peki kılıf ve ekran koruyucusu rahat bulunabiliyor mu ?
Tamam o zaman m51 en az 2gün götürür m51 al geç.Max 3850 TL'Ne önerirsiniz ? Tasarım olarak ve Performans olarak güzel bir şey istiyorum zaten pek oyun oynayan biri değilim İOS almaktan vazgeçtim
Apple ın farkı ne? 3 yıl kullanıp o kadar para çöp oluyor.Android 4.4.2 ölüsü olan cihazları hatırlatırım. Günceleme alsa bile daha da yavaşlıyor daha aşşırı pil tüketiyor ve neredeyse yeni androidde aman aman yenilik yok.
Min 5 yıl. Videoyu İzlemediğin belli.Apple ın farkı ne? 3 yıl kullanıp o kadar para çöp oluyor.
Xiaomi'nin arayüzünden memnun olan küçük bir kesim olsa da dediğin gibi yazılımsal sorunlardan yakınanlar çoğunlukta. Note 9 Pro'yu önermem, onun yerine Poco X3'e bakabilirsin. Mi Note 10 Lite'ta da yakınlık sensörü problemi vardı, telefonla konuşurken kulağındayken sensör algılamıyor ve ekranı açıp saçma sapan yerlere basmana neden oluyordu, o sorun devam ediyorsa onu da önermem. Oppo Reno 4'e bakabilirsin onun yerine de.
M51 bataryasıyla öne çıkan güzel bir telefon fakat bunun getirdiği bir dezavantaj olarak ağır ve kalın. Sorun değil dersen alınır. Eğer çok acelen yoksa 17 Mart'ta Samsung yeni A52 ve A72'yi tanıtacak. 120 hz Super AMOLED ekran, Snapdragon işlemci (Türkiye'ye 5G'li versiyonu gelirse 750G), A72 için konuşursak kamerada optik imaj sabitleyici (OIS) olacağı söyleniyor. Fiyatları 4000 TL'yi geçmezse senin bütçen sınırları içerisinde kalır.
Samsung yeni A serilerine 3 yıl güncelleme sözü verdi, örneğin A51 ve A71 bu imkandan yararlanacak, A52 ve A72 de yararlanacak dolayısıyla, Android 11'le kutudan çıkacağını düşünürsek Android 12 13 14'ü de alacak diye tahminde bulunulabilir. M serisi için böyle bir duyuru yapmadı, M serilerinde güncellemeyi 2 yılla sınırlı tutabilir o yüzden.
3 yıl kullandıktan sonra çöp olmuyor. 3 yılın sonunda iki seçeneğin oluyor:Apple ın farkı ne? 3 yıl kullanıp o kadar para çöp oluyor.
hala 6s ve 6 kullanan var bizde tıkır tıkır çalışıyor.Apple ın farkı ne? 3 yıl kullanıp o kadar para çöp oluyor.