IOS iPhone SE 2020 64 GB alınır mı

bataryanız eskimiştir pil sağlığını kontrol edin pil sağlığı düştüğü zaman performans düşer arkadaşlarımdan haylen daha 6s kullananlar var pil yenilediklerinde ne donma ne kasma oluyor.
Benim kuzenimde de var pil çöpken hızlıca kapanıyor çok yavaş yeniledi ve hala kullanıyor ama oda artık yeni bir iPhone almayı düşünüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1) Samsung M51
2) Oppo Reno 4
3) Realme 7 Pro (@Contravolta mikrofon ve hoparlör sorunu olduğunu söylemiş, sordum da cevap vermedi, eğer o tarz sorunları varsa önermiyorum)
M51 Alıp geçiyorum o zaman ya ama a serisini bekleyip öyle alıcam bütcem yeterse a serisine yönelebilirim

Şarjı az gidiyor ama performans açısından güzel bir telefon, batarya konusunda takıntınız yoksa alınabilir.

Tabi ki ama kullandığınız programlara göre değişir.
sürekli sosyal medyada takılıyorlar ara sırada oyun oynuyorlar siz ne tür programlar kullanıyorsunuzki degişiklik gösteriyor.

Üstadım uzun lafın kısası iphone telefonlarını tabii ki kötülemiyorum. Ama android de kötü değil en azından bazı modelleri. Bütçe 4500 altıysa android al. Örneğin mi 10 t lite , poco x3. Üstüyse eğer iphone xr veya 11 gibi.

Dostum 5000 TL ye alınabilecek en iyi telefon Iphone SE dir alırsan tek sorunun şarj olur.
Not: Şarj aleti ve kulaklık çıkmıyor artık.

@Naci sindir ve iphone öven kişileri beğenip övmeyenlere kızgın atarsın
🍎: Napim

Üstadım uzun lafın kısası iphone telefonlarını tabii ki kötülemiyorum. Ama android de kötü değil en azından bazı modelleri. Bütçe 4500 altıysa android al. Örneğin mi 10 t lite , poco x3. Üstüyse eğer iphone xr veya 11 gibi.
Anladım senin dediğin gibi A serisini bekleyim eğer bütçem yeterse onları tercih ederim yetmezse M51 Alıp geçicem

Benim kuzenimde de var pil çöpken hızlıca kapanıyor çok yavaş yeniledi ve hala kullanıyor ama oda artık yeni bir iPhone almayı düşünüyor

M51 Alıp geçiyorum o zaman ya ama a serisini bekleyip öyle alıcam bütcem yeterse a serisine yönelebilirim
t

yani telefon 6. yılına girdi artık en fazla 5 yıl sonra telefon değiştirmek şart 5 yıl önceki işlemci şimdki app leri ve güncel os. kaldırmıyor hayliyle arkadaşlarım 6 ay önce yeni modellere geçtiler süreleri doldu artık cihazların.

hocam iphone hater'ı değilim ama zaten sosyal medya uygulamaları çok pil harcıyor ve iphone pili ne kadar az ve bir o kadar optimize olsa da sizi götürmez alınmaz

t

yani telefon 6. yılına girdi artık en fazla 5 yıl sonra telefon değiştirmek şart 5 yıl önceki işlemci şimdki app leri ve güncel os. kaldırmıyor hayliyle arkadaşlarım 6 ay önce yeni modellere geçtiler süreleri doldu artık cihazların.
Anlıyorum ama çoğu iPhone kullanıcısı bataryanın yetmeyeceğini söylediği için bütçemi düşürdüm maalesef bu seferlik android almaya karar verdim eğer daha sonra alacak olursam yüksek model bir iPhone düşebilirim

iPhone SE 2020 kullanıyorum.

Pili 6-7 saat günlük gidiyor.
İşlemcisi zaten 11 pro max ile aynı.
Kamerası ortalamanın üstünde.
En az 5 yıl güncelleme gelicek.
iPhone malzeme kalitesi ve güvenliğini konuşmaya gerek yok.
4600TL bandında en iyi telefondur.

Son düzenleme:
1) Samsung M51
2) Oppo Reno 4
3) Realme 7 Pro (@Contravolta mikrofon ve hoparlör sorunu olduğunu söylemiş, sordum da cevap vermedi, eğer o tarz sorunları varsa önermiyorum)
Epey.com, şikayetvar gibi sitelerdeki yorumlara bakarsanız sorunlu olduğunu göreceksiniz.
Bu arada ben herkese cevap veririm, sizinki sanırım bildirimlerin arasına kaynamış.

Epey.com, şikayetvar gibi sitelerdeki yorumlara bakarsanız sorunlu olduğunu göreceksiniz.
Bu arada ben herkese cevap veririm, sizinki sanırım bildirimlerin arasına kaynamış.
"Henüz cevap vermedi" yazsam daha doğru olurdu kusura bakmayın :) Kastettiğim oydu.
Alacak arkadaş araştırsın artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,041
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri