Neler Yeni

IOS iPhone SE 2020 64 GB alınır mı

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
bataryanız eskimiştir pil sağlığını kontrol edin pil sağlığı düştüğü zaman performans düşer arkadaşlarımdan haylen daha 6s kullananlar var pil yenilediklerinde ne donma ne kasma oluyor.
Benim kuzenimde de var pil çöpken hızlıca kapanıyor çok yavaş yeniledi ve hala kullanıyor ama oda artık yeni bir iPhone almayı düşünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

1) Samsung M51
2) Oppo Reno 4
3) Realme 7 Pro (@Contravolta mikrofon ve hoparlör sorunu olduğunu söylemiş, sordum da cevap vermedi, eğer o tarz sorunları varsa önermiyorum)
M51 Alıp geçiyorum o zaman ya ama a serisini bekleyip öyle alıcam bütcem yeterse a serisine yönelebilirim

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Şarjı az gidiyor ama performans açısından güzel bir telefon, batarya konusunda takıntınız yoksa alınabilir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tabi ki ama kullandığınız programlara göre değişir.
sürekli sosyal medyada takılıyorlar ara sırada oyun oynuyorlar siz ne tür programlar kullanıyorsunuzki degişiklik gösteriyor.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yavuz
Üstadım uzun lafın kısası iphone telefonlarını tabii ki kötülemiyorum. Ama android de kötü değil en azından bazı modelleri. Bütçe 4500 altıysa android al. Örneğin mi 10 t lite , poco x3. Üstüyse eğer iphone xr veya 11 gibi.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eren Akgül
Dostum 5000 TL ye alınabilecek en iyi telefon Iphone SE dir alırsan tek sorunun şarj olur.
Not: Şarj aleti ve kulaklık çıkmıyor artık.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
@Naci sindir ve iphone öven kişileri beğenip övmeyenlere kızgın atarsın
🍎: Napim

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
Üstadım uzun lafın kısası iphone telefonlarını tabii ki kötülemiyorum. Ama android de kötü değil en azından bazı modelleri. Bütçe 4500 altıysa android al. Örneğin mi 10 t lite , poco x3. Üstüyse eğer iphone xr veya 11 gibi.
Anladım senin dediğin gibi A serisini bekleyim eğer bütçem yeterse onları tercih ederim yetmezse M51 Alıp geçicem

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim kuzenimde de var pil çöpken hızlıca kapanıyor çok yavaş yeniledi ve hala kullanıyor ama oda artık yeni bir iPhone almayı düşünüyor

M51 Alıp geçiyorum o zaman ya ama a serisini bekleyip öyle alıcam bütcem yeterse a serisine yönelebilirim
t

yani telefon 6. yılına girdi artık en fazla 5 yıl sonra telefon değiştirmek şart 5 yıl önceki işlemci şimdki app leri ve güncel os. kaldırmıyor hayliyle arkadaşlarım 6 ay önce yeni modellere geçtiler süreleri doldu artık cihazların.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam iphone hater'ı değilim ama zaten sosyal medya uygulamaları çok pil harcıyor ve iphone pili ne kadar az ve bir o kadar optimize olsa da sizi götürmez alınmaz

symxqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
süleyman kcks
t

yani telefon 6. yılına girdi artık en fazla 5 yıl sonra telefon değiştirmek şart 5 yıl önceki işlemci şimdki app leri ve güncel os. kaldırmıyor hayliyle arkadaşlarım 6 ay önce yeni modellere geçtiler süreleri doldu artık cihazların.
Anlıyorum ama çoğu iPhone kullanıcısı bataryanın yetmeyeceğini söylediği için bütçemi düşürdüm maalesef bu seferlik android almaya karar verdim eğer daha sonra alacak olursam yüksek model bir iPhone düşebilirim

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
iPhone SE 2020 kullanıyorum.

Pili 6-7 saat günlük gidiyor.
İşlemcisi zaten 11 pro max ile aynı.
Kamerası ortalamanın üstünde.
En az 5 yıl güncelleme gelicek.
iPhone malzeme kalitesi ve güvenliğini konuşmaya gerek yok.
4600TL bandında en iyi telefondur.

Son düzenleme:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
1) Samsung M51
2) Oppo Reno 4
3) Realme 7 Pro (@Contravolta mikrofon ve hoparlör sorunu olduğunu söylemiş, sordum da cevap vermedi, eğer o tarz sorunları varsa önermiyorum)
Epey.com, şikayetvar gibi sitelerdeki yorumlara bakarsanız sorunlu olduğunu göreceksiniz.
Bu arada ben herkese cevap veririm, sizinki sanırım bildirimlerin arasına kaynamış.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Epey.com, şikayetvar gibi sitelerdeki yorumlara bakarsanız sorunlu olduğunu göreceksiniz.
Bu arada ben herkese cevap veririm, sizinki sanırım bildirimlerin arasına kaynamış.
"Henüz cevap vermedi" yazsam daha doğru olurdu kusura bakmayın :) Kastettiğim oydu.
Alacak arkadaş araştırsın artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,546
Üyeler
161,086
Son üye
cılbırtom
Top Bottom