Neler Yeni

IOS iPhone SE 2020 64 GB alınır mı

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Ben samsung tavsiye etmiyorum zaten. Xiamoi ederim. Belki oppo da olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annenizin kullanışına bağlı. Normal bir gencin kullanışıyla aynı değildir sanıyorsam.
işi gereği tüm gün telefonda whatsapp,excel tarzı uygulamalar kullanıyor.

ama 2019'da telefon kronik sorunlu çıkmıştı apple ücretsiz batarya değiştirmişti ondan da olabilir.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
sürekli sosyal medyada takılıyorlar ara sırada oyun oynuyorlar siz ne tür programlar kullanıyorsunuzki degişiklik gösteriyor.
Hocam ben 3 senedir andoroid kullanıyorum. Ondan önce 6s vardı. Kardeşime verdim. O hala kullanıyor. Doluluğuna bağlı ara sıra takılmalar oluyo sorunsuz diyenler için dedim. Öyle aham şaham kasma yok. Bide depolama alanına bağlı birazda.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam ben 3 senedir andoroid kullanıyorum. Ondan önce 6s vardı. Kardeşime verdim. O hala kullanıyor. Doluluğuna bağlı ara sıra takılmalar oluyo sorunsuz diyenler için dedim. Öyle aham şaham kasma yok. Bide depolama alanına bağlı birazda.
tam anlamıyla sorunsuz değil bende donma kasma geçti demiştim %100 sorunsuz diyeni görmedim ama öyle bir şey söz konusu değil zaten benim bahsettiğim arkadaşalrımda 6ay önce daha yeni model iphone lara geçiş yaptılar ömrü doldu çünkü cihazların.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
tam anlamıyla sorunsuz değil bende donma kasma geçti demiştim %100 sorunsuz diyeni görmedim ama öyle bir şey söz konusu değil zaten benim bahsettiğim arkadaşalrımda 6ay önce daha yeni model iphone lara geçiş yaptılar ömrü doldu çünkü cihazların.
Bende ondan bahsediyorum android de iphone unda ömrü doluyo fazla para vererek iphone almak mantıksız biraz.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende ondan bahsediyorum android de iphone unda ömrü doluyo fazla para vererek iphone almak mantıksız biraz.
iphone cihazlar daha uzun ömürlü oluyor ama nerdeyse aynı zamanda çıkmış s6 şu an bırak bir app açmayı telefon kendini boot ederken kıvranıyor iphone lar bir tık daha uzun ömürlü

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,692
İsim
Yavuz
iphone cihazlar daha uzun ömürlü oluyor ama nerdeyse aynı zamanda çıkmış s6 şu an bırak bir app açmayı telefon kendini boot ederken kıvranıyor iphone lar bir tık daha uzun ömürlü
Hocam o samsungun bazı modellerinde geçerli. Teyzemde note 3 vardı telefonu değiştireli 1.5-2 yıl oldu. Yani elektronik işi şans. İos biraz daha stabil olduğu için pek sıkıntısı görülmedi.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam o samsungun bazı modellerinde geçerli. Teyzemde note 3 vardı telefonu değiştireli 1.5-2 yıl oldu. Yani elektronik işi şans. İos biraz daha stabil olduğu için pek sıkıntısı görülmedi.
daha stabil olduğu için daha uzun ömürlü olmayı başarıyor sonuçta yani böyle dediğime bakma bende Note 8 Pro kullanıyorum kullanım bakımından Android Benim için ilk tercih.

Top Bottom