Yardım iPhone SE 2020 Alınır mı ?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
128-64 model fark etmeksizin alınır mı?

alınır.

Bende almayı düşünüyordum geçen sene. Ekran küçüklüğü, ekran paneli, kamerası ve bataryası açısından alınmaz bence. Android tarafında o fiyat civarlarına daha ucuz, iyi olduğunu düşündüğüm ve kullandığım S20 FE'yi alabilirsin. O fiyat civarında alabileceğin en iyi Android cihazlardan biri bence hâlâ.

Bende almayı düşünüyordum geçen sene. Ekran küçüklüğü, ekran paneli, kamerası ve bataryası açısından alınmaz bence. Android tarafında o fiyat civarlarına daha ucuz, iyi olduğunu düşündüğüm ve kullandığım S20 FE'yi alabilirsin. O fiyat civarında alabileceğin en iyi Android cihazlardan biri bence hâlâ.
ekran boyutu kişiye bağlı bir durum, ekran panelinin IPS olması dışında sorunu yok, kamerası neredeyse bütün orta seviye androidlerden iyi, bataryası kötü.

ekran boyutu kişiye bağlı bir durum, ekran panelinin IPS olması dışında sorunu yok, kamerası neredeyse bütün orta seviye androidlerden iyi, bataryası kötü.
Küçük telefon bana daha iyi uyuyor ama eski model olduğu için tereddüt ediyorum

Küçük telefon bana daha iyi uyuyor ama eski model olduğu için tereddüt ediyorum
eski model fakat en az 4-5 sene ömrü var güncelleme açısından, güncelleme desteğinden sonrada en az 2-3 sene ömrü var

Alınmaz oldukça ufak bir telefon kesinlikle fiyatını haketmiyor sırf iPhone diye de o kadar para verilmez 4000 lirayken hadi verilirdi de son zamlarla verilmez be.

İphone 7 kullanıcısı olarak söylüyorum.
Kasa çok büyük değil.
Yıllarca geçtikçe ısınma problemi ortaya çıktı. Googleda haber okurken bile elim yanacak derecede ısınıyor bazen.
Servisleri eskisi kadar sağlam değil.
2016 yılında İphone Se 2016 modeli bende varken batarya kötü diye telefonu yenilediler.
2020 yılında ağır yazılım hataları ve ısınma problemiyle gittim, 1 hafta sonra telefonu güncelleyip geri verdi Apple ile anlaşmalı olan Genpa Teknik Servis denilen servis bozuntusu.

Apple uzun yıllar aynı telefonu kullanmak isteyen kişiler için doğru bir marka değil.
Kapitalizm adeta ruhlarına işlemiş...

Samsungtan şaşmayın Samsung daha uzun ömürlü.

Samsung Galaxy S21 FE alın bakın dalganıza.
Bende S21 FE alacağım gelecekte.

Geri