Android'de olur fark etmez diyorsan S20 FE Snapdragon işlemcilisine bakabilirsin.128-64 model fark etmeksizin alınır mı?
ekran boyutu kişiye bağlı bir durum, ekran panelinin IPS olması dışında sorunu yok, kamerası neredeyse bütün orta seviye androidlerden iyi, bataryası kötü.Bende almayı düşünüyordum geçen sene. Ekran küçüklüğü, ekran paneli, kamerası ve bataryası açısından alınmaz bence. Android tarafında o fiyat civarlarına daha ucuz, iyi olduğunu düşündüğüm ve kullandığım S20 FE'yi alabilirsin. O fiyat civarında alabileceğin en iyi Android cihazlardan biri bence hâlâ.
Küçük telefon bana daha iyi uyuyor ama eski model olduğu için tereddüt ediyorumekran boyutu kişiye bağlı bir durum, ekran panelinin IPS olması dışında sorunu yok, kamerası neredeyse bütün orta seviye androidlerden iyi, bataryası kötü.
eski model fakat en az 4-5 sene ömrü var güncelleme açısından, güncelleme desteğinden sonrada en az 2-3 sene ömrü varKüçük telefon bana daha iyi uyuyor ama eski model olduğu için tereddüt ediyorum
Küçük telefon seviyorsan alınır baya iyi bir işlemci kullanıyor yeterde artar.128-64 model fark etmeksizin alınır mı?