IOS İphone Se 2020 kullanan var mı ?

Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar Se 2020 almayı düşünüyorum.Ben günlük kullanım olarak 1-2 saat oyun oynarım birkaç saat de instagram ve youtube kullanırım. Bataryası 1 günü çıkartır mı ? Ve siz 1 günü çıkartabiliyor musunuz ?

Arkadaşlar Se 2020 almayı düşünüyorum.Ben günlük kullanım olarak 1-2 saat oyun oynarım birkaç saat de instagram ve youtube kullanırım. Bataryası 1 günü çıkartır mı ? Ve siz 1 günü çıkartabiliyor musunuz ?
Oyun oynamadan evet fakat pubg gibi ağır oyunları oynuyorsanız 1 günü çıkaramayabilir.

2020 Eylül ayında eşimle kendime almıştım. Ama cihazın en büyük sıkıntısı bence bataryası. Cihazlar daha 2 senelik olmadan pil ömürleri 2 cihazda da %84 seviyelerine düştü. Ben telefonda oyun oynamama rağmen şarjı 1 gün gitmiyor.

2020 Eylül ayında eşimle kendime almıştım. Ama cihazın en büyük sıkıntısı bence bataryası. Cihazlar daha 2 senelik olmadan pil ömürleri 2 cihazda da %84 seviyelerine düştü. Ben telefonda oyun oynamama rağmen şarjı 1 gün gitmiyor.
Ekran süresinin ekran fotoğrafını atabilir misin ? Batarya kaç saat gitmiş merak ediyorum

Tabi ki örnek olarak paylaşıyorum. Örneğin dün saat 15:00 civarı %90 - 95 şarj etmişim akşam 21:00'de pil %30 seviyelerine düşmüş.

11111111111.jpg

22222222.jpg

normal şartlarda oyun olmadan ortalama 5 saat ekran süresi veriyor oyun ile birlikte 4 saati geçmez

Oyun oynarsan çıkarmaz. Ben oyun oynamıyorum 4-5 saat arası bir ekran süresi ile günü rahat çıkarıyorum.

Oyun oynarsan bir günü çıkarmaz. Ama gün içinde sürekli sarj etme şansın varsa tercih edilebilir.

Oynayacagin oyuna bagli 1-2 saat pubg mobile oynayacaksan gunu cikarmayabilir

Geri