iphone se 3. nesil vs iphone 11

Kerem_38

80+
Reaksiyon skoru
20
sosyal medya spotify aramalar harici oyun falan oynamayacağım aralarında bin tl fark var ben 11 almak istiyorum ama biraz eski olduğu için ömrü daha az kaldı aslında bana yeter diye düşündüm sizce hangisi daha mantıklı

sosyal medya spotify aramalar harici oyun falan oynamayacağım aralarında bin TL fark var ben 11 almak istiyorum ama biraz eski olduğu için ömrü daha az kaldı aslında bana yeter diye düşündüm sizce hangisi daha mantıklı
arada 2 kat bir batarya kapasitesi var hocam. ben SE 2020 kullanıyorum(çok zarif ama), şansım olsa Ip 11 kullanırdım.

28600'e n11'den iphone 12 256gb alabilirsin en mantıklısı bu olur senin için

sosyal medya spotify aramalar harici oyun falan oynamayacağım aralarında bin TL fark var ben 11 almak istiyorum ama biraz eski olduğu için ömrü daha az kaldı aslında bana yeter diye düşündüm sizce hangisi daha mantıklı
İkisi arasından illaki bir şey almak zorundaysan se3 2 nesil daha üstün bir işlemciye sahip ve uzun yıllar güncelleme alicak 11 şuanda alınmaz ve bence bu bütçede Android cihaz mantıklı olabilir

İkisi arasından illaki bir şey almak zorundaysan se3 2 nesil daha üstün bir işlemciye sahip ve uzun yıllar güncelleme alicak 11 şuanda alınmaz ve bence bu bütçede Android cihaz mantıklı olabilir

Bir çok modeli kullanmış birisi olarak net bir şekilde arkadaşa katılıyorum.

Bir çok modeli kullanmış birisi olarak net bir şekilde arkadaşa katılıyorum.
Android konusuna katılırım (iphone 12 alamazsa) ama ikisi arasında net iPhone 11 seçerdim ben, SE serisine millet iPhone 6 muamelesi yapıyor. Ama daha iyi desem de iPhone 11 in de çok eksiği var işte, bence ondan da uzak durulmalı.

Batarya ve kamera olarak iPhone 11 daha iyi ama performans ve güncelleme desteği olarak se 3.nesil tercih senin bu arada se 3. nesil çok uzun yıllar kullanırsın.

iPhone 12 altı sıfır alınmaz artık.
23e ikinci el sıfıra yakın bir 12 bulabilirsin 64lük.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,615
Üyeler
184,954
Son üye
SrootG
Geri