Burakbardakci
80+
Dahası
tabikide alınır. Aynı işlmeciyi kullanıyor güç bakımından farkı yok sadece eski görünüşlü.Bütçe bu kadar telefon iyi mi kullanan var mı?
Sadece İPhone almayı düşünüyorum
iPhone SE
Süper güçlü bir çip. Yıldızlara layık bir kamera. Farkıyla konuşturan bir pil ömrü. Hepsi cepte. 4.7 inç bir iPhone’da.www.apple.com
Zaten bütün İPhonelerin öyle değil mi bataryası sadece 11 de falan yüksek mhzŞu an onu kullanıyorum, pil sağlığı sorunu olmasına rağmen iyidir hiçbir zaman donma takılma gibi durum yaşamadım. Donanım olarak hala yeterli gelse de pili sıkıntılı uzun kullanım sağlayamıyor.
hocam tel daha kac ay oldu cıkalı pıl omru ne ara dustuŞu an onu kullanıyorum, pil sağlığı sorunu olmasına rağmen iyidir hiçbir zaman donma takılma gibi durum yaşamadım. Donanım olarak hala yeterli gelse de pili sıkıntılı uzun kullanım sağlayamıyor.
bence cok ıyı telefon fıyatına goreBütçe bu kadar telefon iyi mi kullanan var mı?
Sadece İPhone almayı düşünüyorum
iPhone SE
Süper güçlü bir çip. Yıldızlara layık bir kamera. Farkıyla konuşturan bir pil ömrü. Hepsi cepte. 4.7 inç bir iPhone’da.www.apple.com
Çoğu İPhoneler öyle zatençok iyi telefon ama pili gitmiyor fazla anneme aldık telefonu
PUBG oynadım 15 dakka yüzde 7-10 düştü
günlük kullanımda youtube ınsagram whatsapp götürür seni
ama oyun girince araya ...
Yalnız bu se 2020. Iphone 11 gücü, 8 kasası ve XR kamerası.4. Yılını tamamlıyor %78 pil sağlığında hiçbir değişim yapılmadı.
Sizin aldığınız 6S In 5S kasalısı. Bu Iphone 11 in 8 kasalısı. Pili gidiyor.çok iyi telefon ama pili gitmiyor fazla anneme aldık telefonu
PUBG oynadım 15 dakka yüzde 7-10 düştü
günlük kullanımda youtube ınsagram whatsapp götürür seni
ama oyun girince araya ...
pili 1800 1900mah olduğu için böyle 2600 3000mah sıkıntı yok ıphone 11 ıphone xr falanÇoğu İPhoneler öyle zaten
bende ıphone se 2020 den bahsetmiştim amaYalnız bu se 2020. Iphone 11 gücü, 8 kasası ve XR kamerası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizin aldığınız 6S In 5S kasalısı. Bu Iphone 11 in 8 kasalısı. Pili gidiyor.