ya ne olursa olsun bir iphone da şarj beklentin olmasın hocam çok hızlı bitiyor şarjları az tecrübe yaşamadım xd.Sa 4500tlYE IPHONE SE 2020 Alınır mı? ?
Pili bir gunu cikartirmi kullanan varsa gunde kac saat kullandigini yazabilirmi ?
her gün şarj ediyorum tek problem o ve telde her gün ortalama 6 saat geçiriyorumSa 4500tlYE IPHONE SE 2020 Alınır mı? ?
Pili bir gunu cikartirmi kullanan varsa gunde kac saat kullandigini yazabilirmi ?
Günde 2-3 kez şarj etmen gerekecek telefonu, tek şarjla günü çıkartsın diyorsan telefonu temel ihtiyaçlar (arama, önemli mesajlar vs) hariç kullanmaman gerek.Sa 4500tlYE IPHONE SE 2020 Alınır mı? ?
Bu cümleniz ile telefonlardan anlamadığınız ortaya çıktı. 5000tl ye iPhone SE kadar uzun ömürlü,kamera/video performansı ve işlemcisi iyi olan cihaz varmı? YokTek kelime ile alınmaz.
Kağıt üstündeki verilere bakmayın, kullanıcı yorumlarına bakın. iPhone SE 5-6 saat ekran süresi veriyor gündelik kullanımda ve günü çıkarıyor.Günde 2-3 kez şarj etmen gerekecek telefonu, tek şarjla günü çıkartsın diyorsan telefonu temel ihtiyaçlar (arama, önemli mesajlar vs) hariç kullanmaman gerek.
Dayım bile IPHONE 7 yi sürekli sosyal medya,hafif oyunlar ve telefon görüşmeleri ile birlikte rahatça çıkarıyor.Kağıt üstündeki verilere bakmayın, kullanıcı yorumlarına bakın. iPhone SE 5-6 saat ekran süresi veriyor gündelik kullanımda ve günü çıkarıyor.
SE 2020 kullanıyorum, kağıt üstündeki veriler umrumda değil, bizzat aldığım sonuç bu. İşlemci falan bu fiyata çok iyi ama pil cidden kötü cihazda.Kağıt üstündeki verilere bakmayın, kullanıcı yorumlarına bakın. iPhone SE 5-6 saat ekran süresi veriyor gündelik kullanımda ve günü çıkarıyor.
Oyun oynanıyorsa veya mobil veriyle internete çok giriliyorsa bu süreleri göremiyor. Ama dediğiniz gibi mesaj, sosyal medya vb. kullanımda günü çıkarır.Kağıt üstündeki verilere bakmayın, kullanıcı yorumlarına bakın. iPhone SE 5-6 saat ekran süresi veriyor gündelik kullanımda ve günü çıkarıyor.
O iş tercih meselesi biraz. Benim gibi küçük ekranlı cihaz seven birinin 12 Mini hariç başka alternatifi yok şuanTek kelime ile alınmaz.