Iphone se2020 alınır mı? ?

güncelleme üzerine güncelleme geliyor yine çözülmüyor. sorun büyük ihtimalle donanımsal.
Ürün SD İşlemciyle satılacağı açıklandı. Ben o üründen bahsediyorum. Bu ürünün 2 varyasyonu var zaten. Biri Exynos İşlemcili biri de Snapdragon 865 'lı.

Bildiğim kadarıyla 4G sürümü sorunlu 5G sürümü sorunsuz?

Ürün SD İşlemciyle satılacağı açıklandı. Ben o üründen bahsediyorum. Bu ürünün 2 varyasyonu var zaten. Biri Exynos İşlemcili biri de Snapdragon 865 'lı.

Bildiğim kadarıyla 4G sürümü sorunlu 5G sürümü sorunsuz?
son attığım logdaki haberden alıntı:
alıntı yapamıyorum yasakmış. sen siteye girip bak :D

Gidip 3500-4000 TL'ye alacağın telefon hayli hayli minnacık 1080pp olmayan önerdiğin telefondan iyidir.

Stabilite'den mi bahsediyorsunuz? Komik ya. "Android telefonlar ulen 2 senede çöp oluyor." mantığıyla anca evinizin dış kapısından çıkarsınız.

Nokia 3310'da bir şey yok sadece rehber ve mesaj var. Mesajı çarptırmaya çalışma.

5000 TL civarında S 20 FE bundan daha iyi ama sen İphone SE 2020'nin sadece iyi yanı olan İşlemcisini öne koyacaksın.

İphone kalitesi morukk. İphone al iphone.

Sırf İşlemci gücünden dolayı diğer özellikleriyle geri olan telefonu önermeye devam et.

Ekran gövde desen yok. Yere düşünce tuzla buz olan telefon. 🤣
S20 FE mi? Şakaysa komik değilse daha komik. Sizinle daha fazla tartışamam. Exynos 990 nın ne kadar rezalet bir işlemci olduğunu herkes biliyor. Exynos 990 ın diğer amiral gemisi samsung cihazlar kadar uzun ömürlü olacağını hiç sanmıyorum. Isınma sorunları hala devam ediyor ve ayrıca s20 fe lerde kronik ekran sıkıntıları var. İşlemci gücü yazmadım tekrar okuyun mesajlarımı derim. Tekrar yazıyorum 5000TL ye kamerası,video performansı,işlemcisi ve uzun ömürlü en iyi cihaz. Bu arada android i kötülemiyorum hangi mantıkla beni 2dk da android haterı ilan ettiniz? Bir ios cihazın üstün yanlarını söyleyince hemen ios fanboyu oluyoruz. Yedek cihaz olarak Galaxy S8 kullanıyorum hala iyi ve akıcı bir şekilde çalışıyor.

Sevgili arkadaş Snapdragon İşlemcili varyantından bahsediyorum.

Exynos işlemcili varyantı zaten ateş gibi sıcaklaşıyor. O ürüne güncelleme getirse ne olacak? İşlemcinin kendisi sorunlu.
"5000tl varyantında S20 FE" yazmışsınız. Şuan ülkemizde satılan cihaz Exynos 990 kullanıyor?? Mesajınızda düzgün belirtin o zaman, kafa karışıklığı yapmayın...

4500tl ye realme 7 pro veya mi note 10 lite bakmanı öneririm iphonedan uzak dur bence ve iphone da şarj beklentin var direk uzak dur

oyun oynayacaksan bataryası yetersiz kalır onun dışında alınabilir.

Kendim kullaniyorum tavsiye ederim 5 6 sene rahat kullanirsın kamerası çok iyi işlemcisi sayesinde telefon çok hızlı çok aşırı oynamazsan rahat 1 gün gider ben pilden yana sorun yaşamıyorum ekranı biraz küçük sorun etmezsen alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,558
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri