İphone teknik servis rezilligi

nepheus

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhabalar arkadaşlar iphone 7 kullanıcısıyım daha öncedende iphone kullanıyordum ilk defa başıma bataryadan bi sorun geldi kapanmalar şarjın erimesi vs dedim bi teknik servise götüreyim kayseri zentech e götürdüm kontrol ettiler derdimi anlattım aldılar telefonu aradan iki gün geçti gelen mesaj telefonda çizik var garanti dışı kaldı ekranı yaptırmak için 1069 tl ödemeniz gerekiyor böyle saçma bişey olabilirmi ya 1yıl 8 aydır bu telefonu kullanıyorum tabii ki çizik olucak vs bişey olucakki ben bataryadan dolayı kayıt aldırdım o kadar çok sinirlendimki forumlarda internet sitelerinde insanlar telefonunun değiştirildigini vs bissürü şey gördüm yani bu çizikten garanti dışı kalmasını sadece benmi yaşıyorum böyle bişey olabilirmi ya

garantisi varken neden oraya gönderdiniz ki

Bir çizikten telefonun garanti dışı kaldığını ilk defa görüyorum. :D saçmalığın saçmalığı gibi bir şey. :D

Ben olsam garanti kağıdında yazan yere gönderirdim çok bilmiyorum bu işleri
yani vatandan almıştım apple destek ile iletişime geçtim oraya götürün yetkili servis orası dedi o yüzden götürdüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir çizikten telefonun garanti dışı kaldığını ilk defa görüyorum. :D saçmalığın saçmalığı gibi bir şey. :D
banada çok saçma geldi sonuçta ben ekranı değiştirin çizik var demiyorum batarya sorunlu cihazda çizik vs var diye ne alaka garanti dışı kalması 2 yıllık cihazda illaki olur böyle bişey ne yapacagımıda bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,191
Üyeler
188,893
Son üye
capoxdd
Geri