İphone Xr Doğru Bir Karar mı?

Güncelleme konusunda dediğiniz gibi 4 yıl alır özellikle Samsung bildiğim kadarıyla güncelleme ye daha çok dikkat ediyor. Bütçe yüksek olduğu için kasma olacağını sanmıyorum 1.000tl ye ikinci el milattan kalma bir telefon almıyorsunuz.
o zaman neden ağlayıp repledin?

1000 lira oynuyor beni 4 5 yıl götürsün yeter. Gerçekten değeceğini sanmıyorum
hocam bende 2 si arasında kaldım 11 alırsam elime neler extra geçecek diye düşünün , size tavsiyem kamera ve pil çok önemliyse 11 almanız ama ben 11 e makyajlanmış xr gözü ile bakıyorum o ayrı

hocam bende 2 si arasında kaldım 11 alırsam elime neler extra geçecek diye düşünün , size tavsiyem kamera ve pil çok önemliyse 11 almanız ama ben 11 e makyajlanmış xr gözü ile bakıyorum o ayrı
Bu gidişle hayal gibi de neyse.... Hepsiburada 6kydı 6500 olmuş incehesaptada 6300 ama 3 stok var benim daha pcyi satmam gerek. Böyle giderse mecburen se2 alacağız gibi

O zaman se mi alayım.
hocam o pişmalığı yaşamayın sarjı ayrı dert çerçeveleri ayrı dert se almayın 1 telefon günde 10 kere sarj edilmez edilmemeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zaten XR almanızı öneriyorum. Ölümlü dünya, 4 yıl sonra kim öle kim kala, alıp keyfini sürün. Apple almayı kafaya koymuşsunuz bir kere, Android tatmin etmez artık sizi.
daha iyi açıklanamazdı bende bu kafadayım şuan bakıyorum p40 3 4k kaliteli tel ama insan 1 kere olsun o kaliteyi merak ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu konudan haklı bence şimdi android 6kya birtane alsam 3 4 yıl güncelleme alır sonra kasmalar olur.
5s takır takır çalışıyor hala misal

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,717
Üyeler
189,137
Son üye
WhiteCloud_1
Geri