IPhone yan sanayi ekran

Foreignex

80+
Reaksiyon skoru
7
Birisinden 14 pro max alacağım bana ekran orijinal ile değişti dedi parçalar kısmının ekran görüntüsünü istedim ekran görüntüsünde bilinmeyen parça yazınca ben de yan sanayi sanırım diyince bana ekran 120 hz de çalışıyor orijinal ekran dedi. Yan sanayi ekranlar 60hz de çalışıyormuş 120hz de çalışmıyor doğru mu?

Alakası yok orijinal diye onuda yemişlerdir. Serviste değişse o şekilde olmaz

Yetkili servislerden ve Apple'nin kendisinden geri aldığın tamir edilmiş telefonunda asla böyle bir bildirim görmezsin. Dediğine göre zaten rastgele bir telefoncu tamir etmiş, yani yan sanayidir. Bazı telefoncular bunun yanında bir de orijinal olan ekranın çipini yan sanayi ekrana bağlayıp orijinalmiş gibi gösterebiliyor (öyle ek bilgi olsun diye söylemek istedim).

Yetkili servislerden ve Apple'nin kendisinden geri aldığın tamir edilmiş telefonunda asla böyle bir bildirim görmezsin. Dediğine göre zaten rastgele bir telefoncu tamir etmiş, yani yan sanayidir. Bazı telefoncular bunun yanında bir de orijinal olan ekranın çipini yan sanayi ekrana bağlayıp orijinalmiş gibi gösterebiliyor (öyle ek bilgi olsun diye söylemek istedim).
Hocam zaten telefoncuda değişti dediğinde şüphelendim ondan sorayım dedim

paranı riske atma kurcalanmış telefon için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,650
Üyeler
186,221
Son üye
Nazım koyuncu
Geri