Maalesef sizinAçıldı mı hocam
Maalesef sizinAçıldı mı hocam
Ne zaman hocam ? Cihaz nedirbenim acildi
bu sabah 14 proNe zaman hocam ? Cihaz nedir
yok ya hiç bi alakası yok onla ımeı önemli olanYok bize sıra gelmicek en son e sim kullanıyodum değiştirsem gelir mi
Gelmez yapmayınYok bize sıra gelmicek en son e sim kullanıyodum değiştirsem gelir mi
Benimde kuzene geldi 14 pro max Büyük ihtimalle de yarın veya pazartesi 13 serisine geliryok ya hiç bi alakası yok onla ımeı önemli olan
Arkadaşlar şimdi btk müşteri hizmetleri ile görüştüm tüm yurt dışı cihazlara kullanım süreleri tanımlanmıştır 1 ocakta diye söylendi telefonunuzu sık sık açıp kapatın dedi anlam veremedim çok garipBenimde 14 Pro Max fiziki çift sim hala açılmadı
Daha az önce taktım açılmamış bu nasıl oluyorArkadaşlar şimdi btk müşteri hizmetleri ile görüştüm tüm yurt dışı cihazlara kullanım süreleri tanımlanmıştır 1 ocakta diye söylendi telefonunuzu sık sık açıp kapatın dedi anlam veremedim çok garip
AçıldımıArkadaşlar şimdi btk müşteri hizmetleri ile görüştüm tüm yurt dışı cihazlara kullanım süreleri tanımlanmıştır 1 ocakta diye söylendi telefonunuzu sık sık açıp kapatın dedi anlam veremedim çok garip
Ne zamanBenim 12 açıldı.
Hangi operatörBenim 12 açıldı.