Neler Yeni

İphone Yurtdışı Telefon alınır mı??

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat
İyi akşamlar Şuanda iphone 11 kullanıyorum yakın zamanda Değiştireceğim 16 pro almak istiyorum ama Tr Fiyatları 80 bandında sahibinden üzernden Yd alsam kaç ay kullanabilirim kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim Mantıklımı Yoksa Direk Tr mi almalıyım ?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Murat
İyi akşamlar Şuanda iphone 11 kullanıyorum yakın zamanda Değiştireceğim 16 pro almak istiyorum ama Tr Fiyatları 80 bandında sahibinden üzernden Yd alsam kaç ay kullanabilirim kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim Mantıklımı Yoksa Direk Tr mi almalıyım ?
Bütçe sıkıntın varsa tabii ki yurt dışı cihaz kullanmanı öneririm 80 bin kimine göre çok büyük para. Yurt dışı hiç türkiyede hat takılmamışsa her bir sim için 4 ay hakkın var. Sim1 4 ay sim2 4 ay toplam 8 ay açık şekilde kullanabilirsin. Eğer yurtdışında tanıdığın varsa onlara aldırman daha sağlıklı olur eğer yoksa da ahmet mardin var bilindik yurt dışı cihaz satan. Şu anki ismi tekno47. Güvenilir bir yerdir sıfır açılmamış cihaz satıyor. 16 pro en base modeli 40 bin tl sıfır

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe sıkıntın varsa tabii ki yurt dışı cihaz kullanmanı öneririm 80 bin kimine göre çok büyük para. Yurt dışı hiç türkiyede hat takılmamışsa her bir sim için 4 ay hakkın var. Sim1 4 ay sim2 4 ay toplam 8 ay açık şekilde kullanabilirsin. Eğer yurtdışında tanıdığın varsa onlara aldırman daha sağlıklı olur eğer yoksa da ahmet mardin var bilindik yurt dışı cihaz satan. Şu anki ismi tekno47. Güvenilir bir yerdir sıfır açılmamış cihaz satıyor. 16 pro en base modeli 40 bin tl sıfır
bu sim olayını pek anlayamadım 8 ay kullanabilmek için 2 telefon hattım mı olması gerekiyor? 🥲 geri kalan 4 ayı da 11 le devam ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
ibrahim ali seçkin
Hayır hocam isminizi telefonda bulunan kart yuvası 1-2 olacak şekilde yer değüştiritorsunuz

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kuzey
Hocam TR al kafa rahat olsun ya, 8 ay kullanabılıyorsun gerı kalan 4 ay ne yapacaksın. Yok 4 ayın süresi dolunca e sime geç felan

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam TR al kafa rahat olsun ya, 8 ay kullanabılıyorsun gerı kalan 4 ay ne yapacaksın. Yok 4 ayın süresi dolunca e sime geç felan
Hocam 11 var birde , ikisini kullanmayı düşünmüştüm mantıksızmı

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kuzey
Hocam 11 var birde , ikisini kullanmayı düşünmüştüm mantıksızmı
Ya valla hocam 2 telefon taşırım dersen al, bana sorarsan mantıksız. 4 ay boyunca 2 telefonla gezıcen bırınden çağrıları alıcan dıgerıne ınternet felan açıcan ınan ugrasılmıyor

YD alınmaz

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
efe araci
genel olarak iphone alınmaz :kekw:
YD iphoneler problem çıkarabilir abim kullanıyor yakında çift telefon gezmek zorunda kalacak.

Top Bottom