11 kötü mü rakibi kim yılın en iyi işlemcisi seçildi 11 ? Çıktığı dönemde hala bile 4 k pubg oynuyorum kasmadan donmadan ?İkisinden de uzak dur. 11 zaten kötü bir telefon bana göre, diğerinin ise garantisi çok az. Değmez.
Bende kullanıyorum verdiğim paraya asla pişman değilim ama tabii ki her insan sevmeyebiliyor 12 ile takas düşünen bir arkadaş denk geldi ama üzerine nakit vermem gerekli mi ya da ne kadar vermem gerekiyor onu kestiremedim11 kötü mü rakibi kim yılın en iyi işlemcisi seçildi 11 ? Çıktığı dönemde hala bile 4 k PUBG oynuyorum kasmadan donmadan ?
Kank sevmemek ayrı berbat demek ayrı sen ferrariye sevmiyorsun diye köyü diyemezsin kiBende kullanıyorum verdiğim paraya asla pişman değilim ama tabii ki her insan sevmeyebiliyor 12 ile takas düşünen bir arkadaş denk geldi ama üzerine nakit vermem gerekli mi ya da ne kadar vermem gerekiyor onu kestiremedim
Kötü tabii leş gibi LCD ekranı var. Kullandığım için yazıyorum.11 kötü mü rakibi kim yılın en iyi işlemcisi seçildi 11 ? Çıktığı dönemde hala bile 4 k PUBG oynuyorum kasmadan donmadan ?
Ben bu zamana kadar kullanan uzmanlardan bile kötü diyenini görmedim shiftdelete webtekno hadi onun 11 in kötü 12 neresi kötü ?Kötü tabii leş gibi LCD ekranı var. Kullandığım için yazıyorum.
Kendinizi kandırmaya devam edin. Şu an 11 alınmaz. Onun yerine çok daha avantajı olan telefonlar var.Kank sevmemek ayrı berbat demek ayrı sen ferrariye sevmiyorsun diye köyü diyemezsin ki
ben olsam 11 i kullanmaya devam ederdim 12 nin garantisi çok az14 ay garantili 10/10 sorunsuz iPhone11 ile 3 ay garantili iPhone 12 takasında nasıl bir yol izlenmeli üzerine ne kadar verilmeli sizce
60 Hz HD+ LCD ekranla iyi günler sana.Ben bu zamana kadar kullanan uzmanlardan bile kötü diyenini görmedim shiftdelete webtekno hadi onun 11 in kötü 12 neresi kötü ?
Neler var hocam.Kendinizi kandırmaya devam edin. Şu an 11 alınmaz. Onun yerine çok daha avantajı olan telefonlar var.