Neler Yeni

iPhone11 - iPhone12 Takas Yardım Lütfen!!

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Dediğim gibi, 60 Hz LCD ekranla iyi günler o zaman :) Bu telefonları bi karşılaştır sonra gülersin. Bu zamanda 11'e para verenin aklından şüphe ederim.
poco f2 pro ve poco x3 nfc kullandım 120 hz vs telefonda tamamen gereksiz işlevsiz bir şey günlük hayatta hiçbir farkını hissetmiyorsun hala
ekran konusunda f2 pro amoled en iyi ekranlardan birine sahip olmasına rağmen iphone hiçbir şekilde kötü hissettirmiyor f2 proyu 1.5 sene kullandıktan sonra iphone 11 aldım ve iphone aldıktan sonra yaklaşık 1 ay f2 pro bende kalmaya devam etti para farklı bir konu ama parayı denkleme katmadan iphone kötü diyen birinin aklından şüphe ederim

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
Ettim bile. İphone 11'e para verenlere oturma organımla gülüyorum. 12 ve üstüne yönelin, paranız yoksa da almış olmak için 11 almayın :peepo1:
gülmeye devam et kalın kafanla anlayabileceğini zaten düşünmüyorum bu arada ben bu cihazı alırken 7299 tl fiyat ile aldım bil diye söylüyorum

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
poco f2 pro ve poco x3 nfc kullandım 120 hz vs telefonda tamamen gereksiz işlevsiz bir şey günlük hayatta hiçbir farkını hissetmiyorsun hala
ekran konusunda f2 pro amoled en iyi ekranlardan birine sahip olmasına rağmen iphone hiçbir şekilde kötü hissettirmiyor f2 proyu 1.5 sene kullandıktan sonra iphone 11 aldım ve iphone aldıktan sonra yaklaşık 1 ay f2 pro bende kalmaya devam etti para farklı bir konu ama parayı denkleme katmadan iphone kötü diyen birinin aklından şüphe ederim
İphone kötü diyen kim ? İphone kraldır, ama 11 bu fiyata ve bu devir leş, anlayana :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

gülmeye devam et kalın kafanla anlayabileceğini zaten düşünmüyorum bu arada ben bu cihazı alırken 7299 TL fiyat ile aldım bil diye söylüyorum
E niye üstüne alınıyorsun o zaman ? Ben bugün almak isteyen kişiler için konuşuyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
11 kötü mü rakibi kim yılın en iyi işlemcisi seçildi 11 ? Çıktığı dönemde hala bile 4 k PUBG oynuyorum kasmadan donmadan ?
4k oynuyosun 828p LCD görüyosun güzel. İphone 11 ile 4k oyun oynamaktansa s22 ultranın homescreen' e bakarım daha iyi görüntü görürürüm :ROFLMAO:

Ercan Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ercan
Instagram
ercansty
İphone kötü diyen kim ? İphone kraldır, ama 11 bu fiyata ve bu devir leş, anlayana :kekw:

E niye üstüne alınıyorsun o zaman ? Ben bugün almak isteyen kişiler için konuşuyorum.
kararına saygı duyuyorum diye belirttim herkes sevmeyebilir diyede belirttim sen uzattın konuyu

4k oynuyosun 828p LCD görüyosun güzel. İphone 11 ile 4k oyun oynamaktansa s22 ultranın homescreen' e bakarım daha iyi görüntü görürürüm :ROFLMAO:
s22 ultra ile iphone 11 denk kadememi güzel kardeşim bunu bilerek mi yazdın?

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim

denklem her zaman aynı aslında oyun oynayan biriysen iphone senlik değil demektir
sosyal medya kullanan biriysen android senlik değil demektir
iphone 11 bir istisna değil iphone candır dediğim gibi tek kötü yanı fiyatı özelliklerinde herhangi eksik hissettiren bir şey yok
ha lcd yerine bi oled vs koysalar benim de hoşuma gidebilirdi ancak sırf panel değişsin diye iphone özelliklerinden feragat etmek akıl işi değil benim gözümde

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
denklem her zaman aynı aslında oyun oynayan biriysen iphone senlik değil demektir
sosyal medya kullanan biriysen android senlik değil demektir
iphone 11 bir istisna değil iphone candır dediğim gibi tek kötü yanı fiyatı özelliklerinde herhangi eksik hissettiren bir şey yok
ha lcd yerine bi oled vs koysalar benim de hoşuma gidebilirdi ancak sırf panel değişsin diye iphone özelliklerinden feragat etmek akıl işi değil benim gözümde
Hala anlamadın sanırım. Bugün biri çıkıp iphone 11 istiyorum dese alma derim. Bak arkadaş 7200'e almış zamanında, o kullansın yapacak bir şey yok. Ancak bugün alınmaz.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Hala anlamadın sanırım. Bugün biri çıkıp iphone 11 istiyorum dese alma derim. Bak arkadaş 7200'e almış zamanında, o kullansın yapacak bir şey yok. Ancak bugün alınmaz.
Senin anlamadığın şey de şu iphone 11 7200 iken diğer telefonlar ona göreydi iphone 11 15 iken diğer telefonlar gene ona göre aradaki fark ne şu an ?
Dediğin şey iphone 11 olmaz 12 al ise o farklı bir konu sen aynı firmanın bir üst modelini al diyorsun gücü yeten alır tabii ama bir telefona harcayacağı paraya sınır koyanlar da var mesela şahsen 12 alacağıma 11+airpods pro alırım daha mantıklı ekran o kadar büyük fark hissettirmiyor

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Mert

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
s22 ultra ile iphone 11 denk kadememi güzel kardeşim bunu bilerek mi yazdın?
M33' ün ekranı da yeter ben üst seviye verdim örneği sadece

Teknoloji hocam teknoloji…
Ne teknolojisi kanka göremedikten sonra anlamı yok

ekran o kadar büyük fark hissettirmiyor
Engel sebebi

Mert.k

80+ Bronze
Ben bu zamana kadar kullanan uzmanlardan bile kötü diyenini görmedim shiftdelete webtekno hadi onun 11 in kötü 12 neresi kötü ?
Webtekno ve shiftdelete reklam yaptığı için övüyor artisini eksisini konuşmuyor onlara bakma sen

ermania

80+
Dediğim gibi, 60 Hz LCD ekranla iyi günler o zaman :) Bu telefonları bi karşılaştır sonra gülersin. Bu zamanda 11'e para verenin aklından şüphe ederim.
Lcd ekranı neden kötülüyorsunuz ki? Siz beğenmiyorsunuz diye kötü olacak diye bir şey yok. Ben daha canlı ama gerçek olmayan görüntü yerine insan gözünün gördüğü gerçeğe yakın görüntüyü tercih ediyorum.

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
M33' ün ekranı da yeter ben üst seviye verdim örneği sadece

Ne teknolojisi kanka göremedikten sonra anlamı yok

Engel sebebi
Engelleyebilirsin tekrar ediyorum amoled ekranlı f2 proyu ve iphone 11 i aynı anda 1 ay kadar kullandım öncesinde f2 proyu 1.5 sene kullanmıştım şimdi iphone da toplam 3 ay kadar oldu hiçbir eksiklik hissettirmiyor mükemmel değil ancak yeterli
ister amoled ister oled olsun sadece ekran olduğu sürece iphone'dan android e geçmeye değmez

Top Bottom