iPhone11 - iPhone12 Takas Yardım Lütfen!!

Ercan Bey

80+
Reaksiyon skoru
55
14 ay garantili 10/10 sorunsuz iPhone11 ile 3 ay garantili iPhone 12 takasında nasıl bir yol izlenmeli üzerine ne kadar verilmeli sizce

İkisinden de uzak dur. 11 zaten kötü bir telefon bana göre, diğerinin ise garantisi çok az. Değmez.

İkisinden de uzak dur. 11 zaten kötü bir telefon bana göre, diğerinin ise garantisi çok az. Değmez.
11 kötü mü rakibi kim yılın en iyi işlemcisi seçildi 11 ? Çıktığı dönemde hala bile 4 k pubg oynuyorum kasmadan donmadan ?

11 kötü mü rakibi kim yılın en iyi işlemcisi seçildi 11 ? Çıktığı dönemde hala bile 4 k PUBG oynuyorum kasmadan donmadan ?
Bende kullanıyorum verdiğim paraya asla pişman değilim ama tabii ki her insan sevmeyebiliyor 12 ile takas düşünen bir arkadaş denk geldi ama üzerine nakit vermem gerekli mi ya da ne kadar vermem gerekiyor onu kestiremedim

Bende kullanıyorum verdiğim paraya asla pişman değilim ama tabii ki her insan sevmeyebiliyor 12 ile takas düşünen bir arkadaş denk geldi ama üzerine nakit vermem gerekli mi ya da ne kadar vermem gerekiyor onu kestiremedim
Kank sevmemek ayrı berbat demek ayrı sen ferrariye sevmiyorsun diye köyü diyemezsin ki

Kötü tabii leş gibi LCD ekranı var. Kullandığım için yazıyorum.
Ben bu zamana kadar kullanan uzmanlardan bile kötü diyenini görmedim shiftdelete webtekno hadi onun 11 in kötü 12 neresi kötü ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,936
Üyeler
185,002
Son üye
Atheris
Geri