İPHONE15 VS GALAXY S24FE

işte aradığım kişilik tebrik ederim
Telefon kendisini gösteriyor zaten.. Arka tasarımını da değiştirdikleri için dikkat çekiyor. Telefonu gören kişilerin ilk söylediği şeyler "oo zenginsin, kaçak mı yoksa 108k mı verdin" vb. söylenimler oluyor. Iphone demek popüler kültürlük gibi bir şey oldu artık.. Herkesin elinde vardır ama bir çoğu yurt dışı olarak kullanıyordur. Ben yurt içi aldım. Apple sitesinden. Telefonu ne için kullanacağın çok önemli. 50K paran olduğunu söyledin o yüzden 15 ve s24fe yerine direkt s25+ almanı öneririm üzerine biraz daha koyarsan tabii. Karar senin ama yine de farklılık olsun diyorsan al geç 15'i..
Baktın beğenmedin satarsın. Iphone'nin telefonlarını rahat bir şekilde elinden çıkarırsın ama Samsung'un telefonlarını rahat çıkaramazsın.

Telefon kendisini gösteriyor zaten.. Arka tasarımını da değiştirdikleri için dikkat çekiyor. Telefonu gören kişilerin ilk söylediği şeyler "oo zenginsin, kaçak mı yoksa 108k mı verdin" vb. söylenimler oluyor. Iphone demek popüler kültürlük gibi bir şey oldu artık.. Herkesin elinde vardır ama bir çoğu yurt dışı olarak kullanıyordur. Ben yurt içi aldım. Apple sitesinden. Telefonu ne için kullanacağın çok önemli. Paran varsa ve farklılık olsun diyorsan 17 pro al ama tam tersi diyorsan s25+ almanı mutlaka öneririm. Güzel cihaz hayatta üzmez.
bendede 24fe var işte kısa bir konu yazdım

Bu bütçede iphone düşünüyorsan bence gösteriş için almıyorsan 16e al
Ultra geniş açı kamera olmaması büyük eksi ama işlemcisi baya iyi ve +1 sene daha güncelleme alıcak

S25 ile 16e arasında kaldım ben de macbook kullanıyorum ekosistem için apple düşünüyorum

bendede 24fe var işte kısa bir konu yazdım
karar senin. ya farklılıktan yana olcaksın ya da cebindeki kadar alcaksın. He eğer s24fe ile de s25+ arasında kalırsan aradaki fiyat farkı sorun etmezse s25+ al geç.

hangi modelden söz ediyosunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri