Neler Yeni

IOS iPhone’a Karşı Ön Yargım

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
Arkadaşlar iPhone a karşı batarya konusunda bir önyargım var bataryası çok çabuk bitiyor diye
Bazen diyorumki param olsa bile 13 pro max almam bataryası hızlı bitiyor apple ın diye sizce doğru bir önyargı mı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar iPhone a karşı batarya konusunda bir önyargım var bataryası çok çabuk bitiyor diye
Bazen diyorumki param olsa bile 13 pro max almam bataryası hızlı bitiyor apple ın diye sizce doğru bir önyargı mı
13 Pro Max şarj olarak neredeyse en iyi telefon sayılır. Çoğu Android amiral gemisinden iyi.

Ama küçük ekranlı iPhone (SE serisi gibi) alınmazmış cidden pilleri berbat oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
13 Pro Max şarj olarak neredeyse en iyi telefon sayılır. Çoğu Android amiral gemisinden iyi.

Ama küçük ekranlı iPhone (SE serisi gibi) alınmazmış cidden pilleri berbat oluyor.
Mesela 12 pro max ?

şahin doğan

80+ Platinum
1 - 13 pro max den iyi bataryaya sahip gündelik kullanmak için alınabilecek bir telefon yok.
2 - iphone xr ve xs serisinden sonra çıkan telefonlar genel olarak android tarafındaki cihazlardan çok daha iyi, özellikle 2 senedir android tarafında bitmeyen işlemci krizi varken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
Samsung S21 Ultra gibi bir modeli aklından geçirdin mi hiç? Yoksa sıkı bir iPhone kullanıcısı mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung S21 Ultra gibi bir modeli aklından geçirdin mi hiç? Yoksa sıkı bir iPhone kullanıcısı mısın?
şuan iphone 6 kullanıyorum pil değişti fakat batarya berbat yeni bir iphone’a geçmek istiyorum sosyal medya için oyun nadiren bataryasının uzun ömürlü olması önemli benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 - 13 pro max den iyi bataryaya sahip gündelik kullanmak için alınabilecek bir telefon yok.
2 - iphone xr ve xs serisinden sonra çıkan telefonlar genel olarak android tarafındaki cihazlardan çok daha iyi, özellikle 2 senedir android tarafında bitmeyen işlemci krizi varken.
Xs max nasıl hocam

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,081
İsim
Burak Karadağ
şuan iphone 6 kullanıyorum pil değişti fakat batarya berbat yeni bir iphone’a geçmek istiyorum sosyal medya için oyun nadiren bataryasının uzun ömürlü olması önemli benim için

Xs max nasıl hocam
Umarım S21 Ultra kullanırsın. Ben bayıldım o telefona incelemelerine baktım, araştırdım ve mağazalarda kendimde gördüm inceledim. Nasib olursa onu alacaşım kendime. Umarım sen de kendine göre bir şey bulursun

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
okr
iPhone 11 kullanıcısıydım şarjı 2 gün bile gidiyordu eğer çok aktif olursam 1 günü çok çok rahat çıkarıyor 13 pro max hayli hayli çıkartır

Umarım S21 Ultra kullanırsın. Ben bayıldım o telefona incelemelerine baktım, araştırdım ve mağazalarda kendimde gördüm inceledim. Nasib olursa onu alacaşım kendime. Umarım sen de kendine göre bir şey bulursun
kimine göre samsung kimi ne göre apple. sırf yazılımı için bile apple tercih ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Efe Akboğa
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Teknoloji
iPhone 11 kullanıcısıydım şarjı 2 gün bile gidiyordu eğer çok aktif olursam 1 günü çok çok rahat çıkarıyor 13 pro max hayli hayli çıkartır

kimine göre samsung kimi ne göre apple. sırf yazılımı için bile apple tercih ederim.
O zaman bütçeden kar etmek için direk 12 pro max alayım :D

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
SE 2-3 ve 12 Mini harici öyle "1 günümü çıkartamıyorum." diyebileceğin yeni nesil (2019 ve sonrası) bir iPhone telefon yok. Pro ve Pro Max modelleri batarya olarak çoğu Android cihazı tokatlar seviyede. Tabi bu senin hor kullanıp kullanmamana da bağlı. Batarya sağlığına dikkat etmeyen birisi örneğin 3-4 sene rahat idare edecek bataryanın ömrünü 2 seneye kısaltabilir. (belki daha fazla)

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom