olsun ya gece takınca sorun olmaz yinede kaç saat götürüyo seni?Geçen ay yedek telefonum olarak ayırdığım 6S'e 2.500lük batarya taktırdım 3 saatte fulleniyorherhalde 3.800lük taktırsam 5 saati bulur
bu kadar yüksek kapasiteler taktırman iyi bir şey değil orjinali olmadığı için gereksiz ısınma yaratır. Bide ben hiç 3.800lük görmedim senin o baktığın 6s plus olmasın ? Mah değeri yükseldikce ısınma problemleride baş gösteriyor aklında bulunsun.olsun ya gece takınca sorun olmaz yinede kaç saat götürüyo seni?
batarya 500 lira ama kanka sanki ekran kartı yükseltiyoz.Peki iphone6s'i satıp ve o batarya parasını üstüne ekleyip iphone 7 veya daha üstü artık hangisi geliyorsa o paraya almak daha mantıklı değil mi?
Telefoncudan falan mı ffproda falan o kadar ucuz değildibatarya 500 lira ama kanka sanki ekran kartı yükseltiyoz.
Eyvallah adamsın.Evin bombalanır.
dediğin gibi 6s için üretilmiş zaten.
harbiden 6s plus mış ama 2516 var 6s içinbu kadar yüksek kapasiteler taktırman iyi bir şey değil orjinali olmadığı için gereksiz ısınma yaratır. Bide ben hiç 3.800lük görmedim senin o baktığın 6s plus olmasın ? Mah değeri yükseldikce ısınma problemleride baş gösteriyor aklında bulunsun.