Iphone'dan pcye film nasıl atılır

tayyip28

80+
Reaksiyon skoru
46
başlıktaki ile aynı dosyalarda indirdigim filmleri pcye atmak istiroum nasıl yapabilirim şuan toplam 60 gb yada biraz fazla,yokmu uygulama filan ücretsiz bişi yada özellik felan

Direkt video olarak mı var telefonda? Yoksa uygulamada mı?

d
hdfilmcehenneminden indirdim,indirilenler klasörüne 65gb oldu uygulama olarak dedigin nası
dostum telefon baglantısı diye uygulaması var microsoft store de onu indir eşleştir istediğini yaparsın pc den telefona telefondan pcye ata biliyorsun kaploya gerek yok

başlıktaki ile aynı dosyalarda indirdigim filmleri pcye atmak istiroum nasıl yapabilirim şuan toplam 60 gb yada biraz fazla,yokmu uygulama filan ücretsiz bişi yada özellik felan
Bu konuyla ilgili bir youtube shorts karşıma çıkmıştı bulabilirsem atacağım

Buldum kanka galiba bu videoydu işine yarayabilir
teşekür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

d

dostum telefon baglantısı diye uygulaması var microsoft store de onu indir eşleştir istediğini yaparsın pc den telefona telefondan pcye ata biliyorsun kaploya gerek yok
programı indirip kurdum ama arayüzünde bişi bulamadım ilgili video bulabilirmisin sana zahmet ben aradım ama maalesef bulamadım

teşekür ederim

programı indirip kurdum ama arayüzünde bişi bulamadım ilgili video bulabilirmisin sana zahmet ben aradım ama maalesef bulamadım
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

teşekür ederim

ben android kullanıyorum videonun üstüne basılı tuttugumda pc ye gönder telefona gönder secenekleri cıkıyor o sekılde hallediyorum

Geri