hdfilmcehenneminden indirdim,indirilenler klasörüne 65gb oldu uygulama olarak dedigin nasıDirekt video olarak mı var telefonda? Yoksa uygulamada mı?
dostum telefon baglantısı diye uygulaması var microsoft store de onu indir eşleştir istediğini yaparsın pc den telefona telefondan pcye ata biliyorsun kaploya gerek yokhdfilmcehenneminden indirdim,indirilenler klasörüne 65gb oldu uygulama olarak dedigin nası
Bu konuyla ilgili bir youtube shorts karşıma çıkmıştı bulabilirsem atacağımbaşlıktaki ile aynı dosyalarda indirdigim filmleri pcye atmak istiroum nasıl yapabilirim şuan toplam 60 gb yada biraz fazla,yokmu uygulama filan ücretsiz bişi yada özellik felan
hdfilmcehenneminden indirdim,indirilenler klasörüne 65gb oldu uygulama olarak dedigin nası
Ya da itunes kurup öylede atabilirsinBu konuyla ilgili bir youtube shorts karşıma çıkmıştı bulabilirsem atacağım
onu yapamadımYa da itunes kurup öylede atabilirsin
o
onu yapamadım
teşekür ederimBuldum kanka galiba bu videoydu işine yarayabilir
programı indirip kurdum ama arayüzünde bişi bulamadım ilgili video bulabilirmisin sana zahmet ben aradım ama maalesef bulamadımd
dostum telefon baglantısı diye uygulaması var microsoft store de onu indir eşleştir istediğini yaparsın pc den telefona telefondan pcye ata biliyorsun kaploya gerek yok
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutluteşekür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
programı indirip kurdum ama arayüzünde bişi bulamadım ilgili video bulabilirmisin sana zahmet ben aradım ama maalesef bulamadım
ben android kullanıyorum videonun üstüne basılı tuttugumda pc ye gönder telefona gönder secenekleri cıkıyor o sekılde hallediyorumteşekür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
programı indirip kurdum ama arayüzünde bişi bulamadım ilgili video bulabilirmisin sana zahmet ben aradım ama maalesef bulamadım
bende olmadı bi benzerinide denemiştim oda olmamıştı yinede teşekürlerRica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu