Neler Yeni

Öneri ipod touch alınır mı?

Nachi

80+ Platinum
iPod Touch'la sadece müzik dinlerim diyorsanız alınır ama üniversite sınav senesi için tehlikeli cihaz :D Çünkü oyun oynayabilir, internete girebilir, video izleyebilirsiniz. MicroSD kart girişli daha ilkel bir MP3 çalar almanızı öneririm eğer full konsantre çalışmak istiyorsanız.

Model olarak bir aralar Sandisk Sansa'lar meşhurdu, 2. elden bakabilirsiniz. Onun dışında Xduoo, Ruizu gibi Çinli firmalar da mevcut.
Bide galiba sim kartı takılmıyordu.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd

iPhone 4S, iOS 9.3.5'te kaldı. O yüzden iOS 10'u desteği için en az iPhone 5 veya 5C almalısınız.
5S şuan en mantıklı olanı touch id,stereo hoparlör,a7 işlemci 5 modelinde olmayan birsürü şey var ios 12.8.4.Bence dahasına gerek yok ipod diye girip iphone'a geçer olduk :D neyse benim civarımda 450'ye satan var 350'ye indirebilirsem yine iyi. Fatura falan sormanız lazım diyorlar 8 yıllık telefon o kadar kasmama gerek yok herhalde bir pil kontrolü touch id testi yapıp alırım.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
5S şuan en mantıklı olanı touch id,stereo hoparlör,a7 işlemci 5 modelinde olmayan birsürü şey var ios 12.8.4.Bence dahasına gerek yok ipod diye girip iphone'a geçer olduk :D neyse benim civarımda 450'ye satan var 350'ye indirebilirsem yine iyi. Fatura falan sormanız lazım diyorlar 8 yıllık telefon o kadar kasmama gerek yok herhalde bir pil kontrolü touch id testi yapıp alırım.
Evet benim de elime geçen hafta geçti, 2. telefon olarak kullanıyorum, küçük canavar :D
Stereo hoparlör yok ama mono hoparlörün kalitesi iyi. Gerekli testleri yaptıktan sonra pişman etmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,049
Üyeler
168,728
Son üye
Eryozk
Top Bottom