Neler Yeni

IPS Panel Görüntü sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Barış
Monitör Samsung Odyssey G4
Film ve dizilerde resimdeki gibi sarı ışıklar çıkıyor ışığın tam karşısından bakınca veya uzaklaşınca düzeliyor uzaklaşırım o sorun değil ama yine aynı şekil oyunlarda daha küçük kararmalar oluyor oyunlardayken uzaklaşamam maalesef dibindende oynamıyorum zaten bu normal midir ips panel monitörde?

Ekler

• IMG_20230626_025347.jpg
    IMG_20230626_025347.jpg
    133.7 KB · Hit: 76

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Monitör Samsung Odyssey G4
Film ve dizilerde resimdeki gibi sarı ışıklar çıkıyor ışığın tam karşısından bakınca veya uzaklaşınca düzeliyor uzaklaşırım o sorun değil ama yine aynı şekil oyunlarda daha küçük kararmalar oluyor oyunlardayken uzaklaşamam maalesef dibindende oynamıyorum zaten bu normal midir ips panel monitörde?
normalde ips panellerde ışık sızması oluyor fakat bunun ışık sızması ile alakalı olduğunu düşünmüyorum panelde bir problem olabilir, bende ips panel kullanıyorum ışık sızması var fakat böyle bir problem yok en kötü değişim iade veya garantiye gönderin böyle kullanılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde ips panellerde ışık sızması oluyor fakat bunun ışık sızması ile alakalı olduğunu düşünmüyorum panelde bir problem olabilir, bende ips panel kullanıyorum ışık sızması var fakat böyle bir problem yok en kötü değişim iade veya garantiye gönderin böyle kullanılmaz
Şimdi recep baltaşın bir videosuna denk geldim ips glowmuş forumlarada baktım her ips panelde oluyormuş normal bişeymiş sadece yüksek fiyatlı ips panellerde olmuyormuş

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
ışık sızması veya ips glowdur, ips glow benim bildiğim çok belli olmuyor ama senimki fotoğrafta baya belirgin çıkmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ışık sızması veya ips glowdur, ips glow benim bildiğim çok belli olmuyor ama senimki fotoğrafta baya belirgin çıkmış
fotoğraftakiyle gerçektekinin tek farkı gerçekteki dik üçgen şeklinde burda biraz daha ortaya çekilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

fotoğraftakiyle gerçektekinin tek farkı gerçekteki dik üçgen şeklinde burda biraz daha ortaya çekilmiş
zaten böyle siyah ekranlar harici olmuyor ve her monitörde olan birşeymiş o yüzden şikayetçi olamicam çok fazla araştırmadan aldım pek pişman değilim ama aklıma takılan bi soru var onada ayrı forum açıcam şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu forumada bakarsanız sevinirim yine benim monitörle ilgili aklıma takılan bir soru

Son düzenleme:
Top Bottom