Neler Yeni

IPS PANEL VE VA PANEL Dayanıklılık Farkı

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
2019 Aralık ayında LG nin 75 Hz 5ms VA panel monitörünü aldım 2 yıldır çok aktif kullanıyordum lakin son 6 ayda önce LED hatası kısa bir süre sonra şuanda invertor devresinde hata olduğunu söylediler 200₺ ye yapacaklardı fakat yapamadılar paneli değiştirmek gerek dediler VA panel olduğu için mi böyle 2 yılda miyadı doldu IPS panel olsaydıda aynısı olur muydu ve sizce yeni alacağım ne tür panel olmalı

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
2019 Aralık ayında LG nin 75 Hz 5ms VA panel monitörünü aldım 2 yıldır çok aktif kullanıyordum lakin son 6 ayda önce LED hatası kısa bir süre sonra şuanda invertor devresinde hata olduğunu söylediler 200₺ ye yapacaklardı fakat yapamadılar paneli değiştirmek gerek dediler VA panel olduğu için mi böyle 2 yılda miyadı doldu IPS panel olsaydıda aynısı olur muydu ve sizce yeni alacağım ne tür panel olmalı
2yılda bozulması gerçekten garip acaba ürünü kötü mü kullandınız ya da hasar mı verdiniz panele

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2yılda bozulması gerçekten garip acaba ürünü kötü mü kullandınız ya da hasar mı verdiniz panele
Yok herhangi darbe kötü kullanma vesaire hiç bişey olmadı 2 yıl masada sabit durdu günde 6-7 saat standart açıktı ama 2 yıl boyunca
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDMI ile kullanıyordum bir etkisi olur mu bilmiyorum sanmıyorum ama

Burak61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak çakır
Teşhir ürünü falan mıydı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Va Panel`den olduğunu sanmıyorum, normal de bu kadar kısa sürede bozulmaması lazım.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,723
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam geçmiş olsun garip bir durum yaşamışsınız bu kadar erken sıkıntı çıkarmaması lazımdı. Yeni alacağınızın ips olmasını tavsiye ederim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,723
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam bende 2.linkteki güzel dikkatimi çekmişti daha öncede duruma göre ilerleyen günlerde bakıcaz sağolun tekrar

60 hz almanızı önermem eğer oyun oynuyorsanız
Oyun oynuyorum da 1050ti ekran kartım var hocam zaten çok bi fps vermiyor oynadığım oyunlarda nadiren CS giriyorum onun içinde fazladan 2k verecek bütçem yok

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
Abdullah Aydoğdu
6 yıldır aynı VA panel monitörü kullanıyorum. En ufak sorun çıkartmadı.

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Umut Karakuş
Hocam bende 2.linkteki güzel dikkatimi çekmişti daha öncede duruma göre ilerleyen günlerde bakıcaz sağolun tekrar

Oyun oynuyorum da 1050ti ekran kartım var hocam zaten çok bi fps vermiyor oynadığım oyunlarda nadiren CS giriyorum onun içinde fazladan 2k verecek bütçem yok
hocam cs oynuyorsanız 144 hzlere bakın bütçeniz ne kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,559
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom