Neler Yeni

IPS - VA panel hangisi ?

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
tüketici hakları diye bişey var sorun varsa biran önce bildir ve iade veya değişim talep et
7-8 ay monitörsüz kalmamak için son planı thh ye bırakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer keyfi iade etmek istersen edemezsin. Ama mal ayıplı ise almak zorundalar. Almıyorlarsa hakem heyetine git.
keyfi iade edemiyosam çalışana video izlerken görüntünün kaydığını/titrediğini kanıtlasam bana direk para iadesi mi yaparlar yoksa servise gönderip 2-3 hafta bekledikten sonra iade raporuyla mı iade yaparlar?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
7-8 ay monitörsüz kalmamak için son planı thh ye bırakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

keyfi iade edemiyosam çalışana video izlerken görüntünün kaydığını/titrediğini kanıtlasam bana direk para iadesi mi yaparlar yoksa servise gönderip 2-3 hafta bekledikten sonra iade raporuyla mı iade yaparlar?
O kadar bilmiyorum. Önce bi git vatana konuş anlat. Sana sundukları çözüm yoluna uy. Misal servis raporu. Yok olmaz derlerse heyete git. Heyet genellikle müşteri yanlısı oluyor.

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
O kadar bilmiyorum. Önce bi git vatana konuş anlat. Sana sundukları çözüm yoluna uy. Misal servis raporu. Yok olmaz derlerse heyete git. Heyet genellikle müşteri yanlısı oluyor.
Teşekkür ederim şuan içimde bir boşluk oluştu :D İade ederlerse Aoc 24G2U, Asus VG249Q veya Viewsonic XG2405 almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsin?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
IPS panel öneririm.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Teşekkür ederim şuan içimde bir boşluk oluştu :D İade ederlerse Aoc 24G2U, Asus VG249Q veya Viewsonic XG2405 almayı düşünüyorum. Hangisini önerirsin?
Bilmiyorum. Aoc olan gözüme hoş göründü. Ayrı bir konu açabilirsiniz. Ben olsam ama eğer kronik bir sorunu yoksa Aoc alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,611
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom