Neler Yeni

IPS vs TN panel

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Va panel sanırım ikisinin arasında o yüzden sanırım VA panel alıcam
2k 27inç en az 144hz curved en iyi monitörü önerir misiniz? Bütçem 3300 civarı

Bunlar arasında kaldım

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Çünkü 2k IPS monitörler çok pahalı
Bence kaliteli bir 1080p İPS monitor almak daha mantıklı rx 5700 için.ama ülkemizde öyle bir monitor bulamıyorsun yurt dışı olsa o fiyat bandına çok güzel monitorler varda burda yok işte :/

whspr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Akın Ç
Ben bu monitörü kullanıyorum, aktif Apex Legends oynuyorum. Son derecede memnunum. Eğer senin de bütçen yeterse mutlaka tavsiye ederim.
bir üst modeline baktım ve bunada yakınım. Önerdiğiniz IPS panel, ben sanırım VA gideceğim. 1500 tl demiştim fakat bunu görünce de indirim olurmu acaba diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

• AOC 24G2U
  • AOC 27G2U
  • Asus TUF Gaming VG24VQ
  • LG 24GL650
  • ViewSonic VX2458-C
TFT Central karşılaştırma yapacak ve en iyi monitör ürünleri inceleme sitesi diyebiliriz. Fiyat/Performans ürünlerine bunları yazmışlar 26 sında inceleyecekler.

Bu mesajı gören herkese sesleniyorum 1 MS monitör den kasıtları 1 pikseldir. 1 MS olayı daha yok. 1 piksel 1 MS diye tümünü öyle diyorlar. 144 HZ 1 MS dedikçe çıldırıyorum ya. Sadece 144 HZ diyin 1 MS değil !
Asus Tuf Gaming VG24VQ gayet iyiymiş. baya bir yorum okudum herkes öneriyor özellikleri olsun, kalitesi. 2000tl nin altında olmasına şaşıranlarda varmış. Önerir misiniz ? 1460tl alacaktım monitör fakat aradaki fiyata değer mi bilmiyorum.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bir üst modeline baktım ve bunada yakınım. Önerdiğiniz IPS panel, ben sanırım VA gideceğim. 1500 TL demiştim fakat bunu görünce de indirim olurmu acaba diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus Tuf Gaming VG24VQ gayet iyiymiş. baya bir yorum okudum herkes öneriyor özellikleri olsun, kalitesi. 2000tl nin altında olmasına şaşıranlarda varmış. Önerir misiniz ? 1460tl alacaktım monitör fakat aradaki fiyata değer mi bilmiyorum.
Değer. Yeni bir monitör eskilere oranla görüntüsü C2G değerleri ışıkları filan gelişmiştir. Alabiliyorsanız alın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
IPS

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
İps öneririm . Film dizi video izlerken çok hoş
knk sağdan veya soldanmı izlicen, benim monitor ıps yeni aldım 1400 e,filim izlicegimde yukarı kaldırıp aşağı açıya alıyorum gayet hoş tn panel renk farkınıda ayarlarlaadım. tabi ıps te alınıabilir ben genelim oyun filimdede dediğm şekle getiriyorum

Furkan/CharuSs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Furkan DURAN
knk sağdan veya soldanmı izlicen, benim monitor ıps yeni aldım 1400 e,filim izlicegimde yukarı kaldırıp aşağı açıya alıyorum gayet hoş tn panel renk farkınıda ayarlarlaadım. tabi ıps te alınıabilir ben genelim oyun filimdede dediğm şekle getiriyorum
ben ips tercih ederim renkler bakımından daha güzel oyun oynarkende hoş tn panel hızı falan diyolar aralarındaki farkı görmen için 'flash' falan olman lazım

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
ben ips tercih ederim renkler bakımından daha güzel oyun oynarkende hoş tn panel hızı falan diyolar aralarındaki farkı görmen için 'flash' falan olman lazım
Ama ips glow ve çoğu o fiyat bandındaki ips'ler deki ışık sızması :(

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Hiçbir Monitör 1 MS değil. Bu pazarlama stilidir. Öyle 1 Ms ile 4 MS arasında şu kadar saniye vardır bu da yalan. Tepkime süresi yabancılar test ediyorlar ortalama tepkimesini internete "Asus VP249qgr input lag" yazarak 3-5 yabancı yerleri okursanız gerçek C2G değerini görürsünüz. Ortalama MS 20'ye kadar mükemmel geçer. Altı üstü 1 piksel 1 MS hepsini 1 MS gösterme çabalaması...

Piyasada en az MS değeri olan Monitör kategorisi Alienware'dir.
1 ms MPRT monitörler tam 1 ms veremiyor ama 1 ms GTG monitörler gerçekten veriyor o değeri.

VitoScaletta

80+ Gold
Kesinlikle ips en güzel gözüken paneldir tn de çok kötü gözüküyor va da kendim kullanıyorum önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,602
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros
Top Bottom