ege001
80+ Silver
Dahası
Bu arkadas: @bysalihidriscanYok siz değil kimin dediğini size sordum sadece
Bu arkadas: @bysalihidriscanYok siz değil kimin dediğini size sordum sadece
ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
tecrübelerime dayanarak
Va panellerde ghosting sorunu fazlamı
ASUS ROG Swift Pro PG248QP 24.1" 540Hz 0.2ms TN FHD (HDMI, DisplayPort, USB) Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS ROG Swift Pro PG248QP 24.1" 540Hz 0.2ms TN FHD (HDMI, DisplayPort, USB) Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu monitör nasıl sizce
kaliteli VA curved 32" önerebilirmisinbIPS iyidir. Kaliteli VA'da üzmez ama. Onlar da çok pahalı olur.
kaliteli VA curved 32" önerebilirmisinb
Sonuç çok iyi2-3K'lık VA kullanırsan tabi öyle dersin. 15K'lık VA kullanırsan demezdin tabi.
Yine dediğim gibi kalitelisini kullanırsan sorun olmaz.
Benim kullandığım Odyssey G7'deki sonuç;
Alıntıyı görüntüle
E-Sporcu değilsen önermem.
Qled bir va panel ile tanıştığını düşünmüyorum.Bu arkadas: @bysalihidriscan
Oyun için alacağım2-3K'lık VA kullanırsan tabi öyle dersin. 15K'lık VA kullanırsan demezdin tabi.
Yine dediğim gibi kalitelisini kullanırsan sorun olmaz.
Benim kullandığım Odyssey G7'deki sonuç;
Alıntıyı görüntüle
E-Sporcu değilsen önermem.
Oyun için alacağım
Fps oyunlariFPS, E-Spor oyunları mı, hikayeli, singleplayer oyunlar mı?
Kaliteli VA tabii ki İPS panel siyahları gri gösteriyor kötü duruyo ve yansıma yapıyor ekranı, VA panel hem mat hemde renkleri daha iyi.Hangi paneli önerirsiniz? Hangi monitör?
Buyuk ihtimalle kullandigi en iyi va panel SAMSUNG G3 yada o kotu oldugu icin tum samsing monitorleri "cop" saniyor.Qled bir va panel ile tanıştığını düşünmüyorum.
Fps oyunlari
Evimde Samsung 55S90C safkan bir oled panel kullanıyorum daha öte bir görüntü yok Samsung bu işi gayet iyi yapıyor gerek telefonlarında gerek tabletlerinde gerek monitörlerinde her malın giriş orta üst şeklinde basamakları mevcut sırf bir ürün kötü diye markanın tamamına kötü diyemeyiz.Buyuk ihtimalle kullandigi en iyi va panel SAMSUNG G3 yada o kotu oldugu icin tum samsing monitorleri "cop" saniyor.