leavemealone
80+
Dahası
Va'daki ghostingden iyidir hocamİps siyahları gri gösteriyor ama
Va'daki ghostingden iyidir hocamİps siyahları gri gösteriyor ama
Ben diyorum tv panelinde Panel tamircisi olarak diyorum başka Soru?Samsungun tv sektörüne yön verdiği QLED Quantum Dot Color teknolojili 600 nit tepe parlaklığa ulaşan HDR destekli bu monitöre kim çöp diyor ?
Samsung zaten panel isinden dunyanin en iyi 3 arasinda diyebiliriz. Sizinkide TV nin sahi yaniEvimde Samsung 55S90C safkan bir oled panel kullanıyorum daha öte bir görüntü yok Samsung bu işi gayet iyi yapıyor gerek telefonlarında gerek tabletlerinde gerek monitörlerinde her malın giriş orta üst şeklinde basamakları mevcut sırf bir ürün kötü diye markanın tamamına kötü diyemeyiz.
sadece tebilonda var satışta oda 30k biraz asıyo benim butceyi :/Benim de kullandığım Odyssey G7 32 2K 240Hz öneririm.
sadece tebilonda var satışta oda 30k biraz asıyo benim butceyi :/
tam olarak öyle denemez.ben mesela bilgisayarım bozulmuştu kardeşimin gamepower 23.8 inç 144 hz va panelini birkaç ay kullandım.çok kaliteliydi.üstelik o zamanlar yine bu panel için orda burda 'aman sakın almayın kalitesiz panel' diyenler çoktu.ama kardeşim bazı bilirkişilerin danışmanlığıyla bunu seçmişti.gerçi halen var bu asus fanatikleri günümüzde .öyle bir monitördü ki; 60 hz 60 fps freesync kapalı ne ghosting ne motion blur ne bişey.wide color gamuttu ayrıca ve birçok ıps monitörde kat be kat kaliteli görüntüsü vardı.ama tabii ki ıps nin kendine has bir görüntü özelliği var o ayrı.cam gibi gösteriyor benim ki mesela.ıps farkı.eğer almaya gücüm yetseydi wide color gamut ıps ler var ama çok pahalı.VA alan çok pişman olur. İPS Öneririm.
cacığı seven bir milletiz karışma senKonu çözülmüş ama ister oyun ister film IPS alınır kendim LG ultragear gn60r IPS panel kullanıyorum Va frlan alınmaz hocam va ne yani ucuz diye millet va ya abaniyor da cacık
hocam odyssey neo g7 43" kullanıyorum kesinlikle va panel olarak aşırı iyi. yerel karartma ayarıyla birlikte görüntüdeki siyah yerler mükemmel ötesi gözüküyor ips e göre. ghosting var ama beni rahatsız etmiyor.Konu çözülmüş ama ister oyun ister film IPS alınır kendim LG ultragear gn60r IPS panel kullanıyorum Va frlan alınmaz hocam va ne yani ucuz diye millet va ya abaniyor da cacık
20k lık bir va monitörde bir şeyler izle önce sonrasında tekrar görüşlerinizi alalım.cacığı seven bir milletiz karışma sen
Tofaş la mercedes i karsilastirmak gibi oluyor bu sefer kullandığım monitör 4 k onerdigin Va panel monitör 20k 4k lik Va panelle karşılaştıralım pahalı olan tabi iyidirhocam odyssey neo g7 43" kullanıyorum kesinlikle va panel olarak aşırı iyi. yerel karartma ayarıyla birlikte görüntüdeki siyah yerler mükemmel ötesi gözüküyor ips e göre. ghosting var ama beni rahatsız etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
20k lık bir va monitörde bir şeyler izle önce sonrasında tekrar görüşlerinizi alalım.