ThE LoSt
80+ Gold
Renk doğruluğu, adobe vs bu tarz ince işçiliklerin yoksa kaliteli bir va panel oyunlarda seni üzmez.Oyun için va mı alınır
Renk doğruluğu, adobe vs bu tarz ince işçiliklerin yoksa kaliteli bir va panel oyunlarda seni üzmez.Oyun için va mı alınır
Bence va nin renkleri de gayet iyi diye düşünüyorum iş görür benceRenk doğruluğu, adobe vs bu tarz ince işçiliklerin yoksa kaliteli bir va panel oyunlarda seni üzmez.
Hocam kaliteli VA panellerde guzel ama bu butcedeki neredeyse tum IPS paneller bundan daha iyi. Bu monitore "cop" denemez ama.Evet bende aynı şekilde düşünüyorum kaliteli va İps ten daha iyi olabilir
Evet. VA siyahlar konusunda daha iyi zaten.
Bende yıllardır VA kullanıyorum. Bütçen yüksekse kaliteli bir VA alırsan seni çok tatmin eder. IPS aratmaz.
Bu model canavardır mesela. Kullanıyorum şu anda.
ıps kesinlikleHangi paneli önerirsiniz? Hangi monitör?
ornegin 4-5 butce var ise VA panellere yaklasma bile o butcedeki tn bile daha iyidir en azindan ghosting olmaz.Hocam kaliteli VA panellerde guzel ama bu butcedeki neredeyse tum IPS paneller bundan daha iyi. Bu monitore "cop" denemez ama.
Çöp denemez gayet iyi fakat biraz büyük gibiHocam kaliteli VA panellerde guzel ama bu butcedeki neredeyse tum IPS paneller bundan daha iyi. Bu monitore "cop" denemez ama.
Va panellerde ghosting sorunu fazlamıornegin 4-5 butce var ise VA panellere yaklasma bile o butcedeki tn bile daha iyidir en azindan ghosting olmaz.
Samsungun tv sektörüne yön verdiği QLED Quantum Dot Color teknolojili 600 nit tepe parlaklığa ulaşan HDR destekli bu monitöre kim çöp diyor ?Hocam kaliteli VA panellerde guzel ama bu butcedeki neredeyse tum IPS paneller bundan daha iyi. Bu monitore "cop" denemez ama.
Evet. Buyuk cogunlugu kronik ghosting sorunlu.Va panellerde ghosting sorunu fazlamı
ben mi diyorum?Samsungun tv sektörüne yön verdiği QLED Quantum Dot Color teknolojili 600 nit tepe parlaklığa ulaşan HDR destekli bu monitöre kim çöp diyor ?
Gördüğüm en çöp monitörlerden birisi.
Yok siz değil kimin dediğini size sordum sadeceEvet. Buyuk cogunlugu kronik ghosting sorunlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben mi diyorum?
Mesaj otomatik birleştirildi: