Neler Yeni

IPTV M3U yükleme yapmak

Ben pek anlamıyorum.Kardeşim anlıyor.O da oyunda.Biliyor o M3U seçeneğini.Ona söyledim birazdan atacağım fotoğraf.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim de bulduğu yeri bulamadı maalesef.Kumanda fotosunu atayım belki sen bilirsin o girme tuşunu.
Hocam, şu attığın fotoğraflarda Xtream iptv olan yere girdiğinde kanalları izleyemiyor musun canlı olarak? Hani lig TV, belgesel falan gözüküyor demiştinya. Oradan bahsediyorum.

Ben onları izlemek istemiyorum.Yükleme yapmam gerek.Bir yere basınca IP adresi falan çıkıyordu ayrıca M3U ile ilgili bir şeyler yazıyordu da onun tuşunu bir türlü bulamadım.Sanırım M3U yoluyla yükleme oluyormuş.

Ben onları izlemek istemiyorum.Yükleme yapmam gerek.Bir yere basınca IP adresi falan çıkıyordu ayrıca M3U ile ilgili bir şeyler yazıyordu da onun tuşunu bir türlü bulamadım.Sanırım M3U yoluyla yükleme oluyormuş.
Şimdi mantığı anlatayım sana.

Sendeki decoder eski bir decoder. İçindeki yazılımlar da anladığım kadarıyla entegre. Eğer Xtream IPTV uygulamasının içinde M3u girişi yoksa, decoder'i satın aldığın yere gidip sorununu anlatabilirsin. Yardımcı olacaklardır.

Bu arada ne kadara ve hangi vaatlerle satın aldınız ürünü bilmiyorum fakat bu cidden kötü bir cihaz. İmkanınız varsa (TV de hdmi girişi olmalı) Xiaomi Mi TV Box ürününü öneririm. Müadili olan Xiaomi TV Stick'te olabilir. İkiside aynı ürün sayılır. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Eve gidince resimlerini atarım istersen.

Olur hocam.Babam buna 1 yıllık 550 vermiş.Sokmuşlar bir güzel.Artık Led TV alıp Mi Box alırım büyük ihtimal.

M3u link ve kodi var bunlarda her şey izliyorsun güncel çalışmıyor ip tv paketi alcan öyle izlersin ne ararsan var

Geri