IRACING için direksiyon seti

Canberk86

80+
Reaksiyon skoru
51
Yakın zamanda IRacing başladım ve gamepad ile oynuyorum ama direksiyon seti almak zorundaymışım gibi hissediyorum ne almalıyım?
2.El alabilirim ama piyasa biraz absürt geldi sıfır fiyatından pahalıya 2.el satıyolar.
Bütçe G29 ve Moza R3-R5 arası.

iRacing gamepadle oynanacak bir oyun değil maalesef. Başlangıç için Moza R3 bence çok iyi olur.

iRacing gamepadle oynanacak bir oyun değil maalesef. Başlangıç için Moza R3 bence çok iyi olur.
Oynuyoruz ya bir şekilde. ETS ve Assetto gibi başka oyunlarda oynayabilmek için G29 düşündüm ama ses sorunu olduğunu düşündüm o ne kadar doğrudur?

@Advocate kendisi vd6 aldı yakın zamanda ve benden daha bilgilidir
Tam yardımcı olacak kişidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde advocate nin Forum’daki başka konulara yaptığı yorumları onların da yardımı olacaktır

Moza seridini önerebilirim. Logitech sorunları olan bir set.

Onuda gördüm ya nasıldır onun ürünleri? Fren sertliği ve yazılım önemli Mozada (Fren kiti alırsak) onlar iyi sanırsam
Yeşil forumdan da cevap verdim hocam. Giriş seviyesi olarak PXN VD4 veya Moza R3. Bütçe yetmiyorsa da yeni gelecek PXN V10 Ultra modelini beklemenizi öneririm. PXN'in yazılımında bir sorun yok yeterli detay var ve stabil. Moza'da her yeni firmware başka bir şeyi bozuyordu VD6'da yazılım kaynaklı bir problemim olmadı. Yolun, lastiklerin vs her şeyin detayını alabiliyorum.

Yeşil forumdan da cevap verdim hocam. Giriş seviyesi olarak PXN VD4 veya Moza R3. Bütçe yetmiyorsa da yeni gelecek PXN V10 Ultra modelini beklemenizi öneririm. PXN'in yazılımında bir sorun yok yeterli detay var ve stabil. Moza'da her yeni firmware başka bir şeyi bozuyordu VD6'da yazılım kaynaklı bir problemim olmadı. Yolun, lastiklerin vs her şeyin detayını alabiliyorum.
Gördüm hocam genelde 2 forumda da konu açıyorum daha çok fikir gelsin diye ama zaten bilgili hocalar iki forumda da aktif gibi. VD6 ve R5 aradaki farka değer mi? Birde siz nasıl bir standa kullanıyorsunuz?

Gördüm hocam genelde 2 forumda da konu açıyorum daha çok fikir gelsin diye ama zaten bilgili hocalar iki forumda da aktif gibi. VD6 ve R5 aradaki farka değer mi? Birde siz nasıl bir standa kullanıyorsunuz?
Ben şuan stand kullanmıyorum ama VD6 masaya pek uygun değil ffb fullde olunca masanın üstünde ne varsa deviriyor :D

Stoğa gelirse şu tarz bir stand alacağım. Kokpite vs ayıracak bütçe veya yerim de yok zaten bu tarz bir stand işimi görür.

Pedallar sabit kalsın yeterli. Fren kitini taktığım zaman pedallar yerdeyken kullanamıyorum çünkü :D

V10 PRO 1-2 aya gelecek idi galiba demi bi ara öylem i konuşmuştuk vd4 gelburada bitmiş gözüküyor ama diğer internet sitelerinde stokta hala var 20k 24 k arası v10pro da gelince bence 20 K‘ya falan gelir ya şahsen

V10 PRO 1-2 aya gelecek idi galiba demi bi ara öylem i konuşmuştuk vd4 gelburada bitmiş gözüküyor ama diğer internet sitelerinde stokta hala var 20k 24 k arası v10pro da gelince bence 20 K‘ya falan gelir ya şahsen
Gelbura VD4 getirmeyecek. Şuan satışta olan VD4'lere de debriyaj takılmıyor. Ocak ayı içinde gelecek partilerdeki V10 Ultra ve VD4 modellerine debriyaj takılıyor. V10 Pro/Ultra 20K olmaz.

Geri