yaşadağım şehir uzak burdan sınır kapısına sadece benzin 300tl dönüşü de öyle desen + euro dolardan pahalı. bi de benim gitmeme bile gerek yok ıraktn gelirse.Biz bulgaristana bedavaya gidiyoruz la nasil daha ucuz
kanka sen bilirsin oraya götürecen orda garanti geçiyor mu ps 5 in bde burda kaç tlzaten ordan bana getirebiliyorlar. benim gitmeme gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yelekse daha tehlikeli.
tamir parası veririz çok büyük bir sıkıntı olursa da ırağa götürürüz dediğim gibi oraya gidip gelen çevremde olan insanlar var.
Çok bir fark yoksa derken ülkemizde %100den fazla vergi var 3 bin TL'ye geliyor konsol tabi ki çok fark var.Ucuza gelecekse alabilirsin ama çok bir fark yoksa alma
burda 6k-6.2k olur orada 3ktl.kanka sen bilirsin oraya götürecen orda garanti geçiyor mu ps 5 in bde burda kaç TL
nerdeyniş o mağza daha tr ye bile adam akıllı gelmedi bana biraz tuhaf geldiyaşadağım şehir uzak burdan sınır kapısına sadece benzin 300tl dönüşü de öyle desen + euro dolardan pahalı. bi de benim gitmeme bile gerek yok ıraktn gelirse.
ee orda garanti geçerlimiÇok bir fark yoksa derken ülkemizde %100den fazla vergi var 3 bin TL'ye geliyor konsol tabi ki çok fark var.
burda 6k-6.2k olur orada 3ktl.
çıkmadı daha çıkınca alıcam zaten.nerdeyniş o mağza daha tr ye bile adam akıllı gelmedi bana biraz tuhaf geldi
ordan alırsa tabi ki orada geçerli.ee orda garanti geçerlimi
Bu arada bulgaristan para birimi Euro değil *ırakta 400 dolar işte amerika gibi fiyatlandırması var.
Bulgaristandan almamamın nedenleri
-400 euro 400 dolara göre 500tl daha pahalı
- ırak yaşadığım şehre daha yakın düşüyot
-ırağa gitmeme bile gerek yok istersem ordan bana getirecek insanlar var
-pasaportu vizesi basit
-gitmesi de ucuz
AMA ps nin garantisi geçerli olmaz. Sizce mantıklı mı?
Gümrükte kişisel bir çantada gelecek paket olmayacak.
Valla konsollarla aram yok ya, PC'ciyim ben .@crazyreign biliyom konsolda RGB yok ama bak yine de.