Robin Buckley
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,517
Harcamayın sakın geri babanızın hesabına yollayın. Banka ile iletişime geçin
hocam bankayı aramak aklınıza gelmedi mi?yazmıyor nerden geldiği , sadece 5000 TL hesabınıza para girişi olmuştur .
Ya hocam harca parayı boşver hiç bişey olmaz. hatta coin fln al. 50 kişi burda uyarıyor adamı ısrarla kabul etmiyor. En iyisi harca parayı yada dursun içerde harcarsın.saçmalık![]()
ulaşamadım.hocam bankayı aramak aklınıza gelmedi mi?
geri gönderdim hesaba , yarın bankaya gidecez.Parayı harcamayın, sebepsiz zenginleşme kapsamında ceza almanız muhtemel.
Keşke bu yazıyı Ekşi'den değil de resmi bir kaynaktan alsaydın.tbk m. 77-82 arasında düzenlenen sebepsiz zenginleşme, sözleşmeler ve haksız fiiller dışında üçüncü bir borç kaynağıdır. haklı bir sebep olmaksızın, bir başkasının malvarlığından veya emeğinden zenginleşen, bu zenginleşmeyi geri vermekle yükümlüdür.
öyle yanlışlıkla yattı, yedim yok. izahatını veremediğin para kanunen senin degildir.
nasıl ulaşamadın hocam 7/24 açık banka çağrı merkezleri. şubeye gitmene gerek yok müşteri hizmetleri çözer bu işi şube çözemeyebilir hatta.ulaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geri gönderdim hesaba , yarın bankaya gidecez.
alıntı veya değil sonuçta madde resmi sonuç ortada eee ?Keşke bu yazıyı Ekşi'den değil de resmi bir kaynaktan alsaydın.
Hocam bazen yanlış ibana para gidebiliyor o parayı dokunmayıp bankaya durumu bildirmeniz iyi olur.Selamlar dostlar , babam emekli ve maaşını işbankasından alıyor , bugün belirsiz bir şekilde hesabına 5000 TL para geldi anlam veremedim , konu ile alakalı bilgisi olan var mı ?