Iş Bankası- Maxi Genç Kredi Kartı Alınır Mı?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,608
18 yaşındayım taksitle vs işim olmaz ama şimdiden kredi skoru yapmak için kredi kartı almak mantıklı olur mu nakit para bile taşımıyorum o derece kullanıyorum kartları bence güzel bi skor yaparım heralde, tabii kredi puanı kartı kullandıkça artıyorsa :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaşındayım taksitle vs işim olmaz ama şimdiden kredi skoru yapmak için kredi kartı almak mantıklı olur mu nakit para bile taşımıyorum o derece kullanıyorum kartları bence güzel bi skor yaparım heralde, tabii kredi puanı kartı kullandıkça artıyorsa :D
taksit oalyını belki ipad almak için kullanabilirim orasına emin olamadım ama onun dışında kullanmam gibi

taksit oalyını belki ipad almak için kullanabilirim orasına emin olamadım ama onun dışında kullanmam gibi
Öncelikle hocam eğer çalışmıyorsan ve öğrenci isen fazla limit vermiyorlar.
Enpara 700tl limit verdi bana sadece.
Ama çalışan arkadaşıma 4k limitli verdi.

günlük limit mi aylık mı

freelance olarak grafik tasarım ile uğraşıyorum aylık çok olmasada min 500 max 2k gelirim oluyor limiti bu şekilde yükseltebilirim sanırım

işte toplam kredi kartı limiti
o ne oluyor ki işte bi ay boyunca max o kadar mı harcama yapabiliyorum yani

freelance olarak grafik tasarım ile uğraşıyorum aylık çok olmasada min 500 max 2k gelirim oluyor limiti bu şekilde yükseltebilirim sanırım
Yani resmiyette çalışıyor gözüküyorsan yükseltirsin.

diğer kredi kartlarına da başvuru yapabiliyorum sanırım uygulamada hepsi gözüküyor ama maxi genç olan öğrencilerden yıllık aidat almıyormuş A:SDAS:D

bu limit taksit olayları için geçiyorsa ve benim günlük ve aylık harcamamı kısıtlamıyorsa iyi, çünkü papara bile günlük bilmem kaç bin lira limit veriyodu

sizin bahsettiğiniz limit avans olarak verilen, borç olarak alınıp ay sonunda bankaya ödenilmesi gerekilen para mı?

hocam rehber olarak limit aşma hack gelir mi😃

üni öğrencisi misin ? Üni öğrencisiysen max 2000TL Kredi veriyorlar direkt. Ama KYK kredin varsa orada sana verilmiş 1700TL lik kredi var. Biöğrencinin alabileceği max kredi 2000TL olduğu için 300TL lik kredi açıyorlar. Ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım.

Geri