Neler Yeni

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Reindi

80+ Silver
Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum
İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi
Araba ile ilgili olan herşeyi yapıyoruz gizli özellik açtırmaya kadar.
Düne kadar maaş konuşmadık patron işi bilmediğim için haftalık 2000 TL maaş vereceğini işi ögrenip onlar gibi olunca maaşımın yükseleceğini
İlk etapta aylık 8000TL ile başyacağımı söyledi.Benim bunları öğrenmem en az 1 sene alacak sizce devam etmelimiyim yoksa işimi değiştirmelimiyim.

20 yaşındayım bu sene askere gideceğim geç mi kaldım ?
iş için 25 te ol istersen hiç bir şey geç değil ben 18 yaşında 2 sene muslukcunu yanında çalıştım 20 de dükkan açtım şuan kendi musluklarımı üretip müteahhit ile anlaşıp takıyoruz işçilik dahil 30 yaşındayım 4 daire 2 dükkan 2 tane arabam 1 tane de zekeriyaköyde villam var bunları 10 senede yaptım ben dedem ve babam çok zengin onların yardımı fazla olmadı dedem sadece bir dükkan verdi babamla aram açık zaten

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
Gönüllü çalışmada sigorta zorunlu zannediyor ahaha. Neden call center'da bile iş bulamadığın belli. Cahil insanların en belirgin özelliği cahil olduklarını bilmemeleri, o yüzden daha çok rezil olmadan ilerle bence. Allahtan gençken senin gibi tipler önüme çıkmadı da iyi bir işim olabildi. Yaşın en fazla 20 falandır, bana iş hayatını öğretecek ahaha.
Ya bilader çok boşsun gerçekten zamanım senin gibi cahil birine ayıramayacağım kadar değerli. Bak yoluna.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
sabri reis
Asgari ücret in altında maaş veren hiç bir yerde çalışılmaz. Bence

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,599
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam özel sektörde zaten insan yerine konmuyorsun orası ayrı konu ama sanki arkadaş burda kral gibi ağırlanıyor. Aynı muameleyi görecek okey ama girdiği yere göre en azından 7.5 saat çalışıp 1 saat molasını yapıp asgari ücretini alıp çıkıcak. Ekstradan sigortası da yatacak ben yıllardır özel sektörde çalışıyorum. Ezdirmeyin
o konuda zaten haklısınız bende o yüzden cümlemde gene lafını geçirdim

Top Bottom