Merhabalar ben 17 yaşında meslek lisesinde 3'e giden bir kardeşinizim. Bu seneyle beraber artık okul hayatımı bitiriyorum lise 4 de stajım var oradan iş üni falan şu anlık 2 senelik okuduğum bölüm üzerine üniversite düşünüyorum ama babam ve benim stajımı ayarlayacak şefim benimle aynı kafada değil daha doğrusu okulllumdakiler genell anlamıyla pek okumaya niyetli tayfa değil adı üstünde meslek lisesi neyse buraları geçtim, ben hala okuma kafasından çıkamadım haftaya staj yerim belirlencek ve açıkçası zaman daralldıkça da ürkmüyor değilim çünkü şefim de ailem de diğer tanıdıklarımda sürekli olarak kendi ayaklarımın üstünde durma, iş yerindeki disiplinden, yorulacağımdan ve diğer tüm olumsuzluklardan bahsediyorlar halliyle bende üstümde büyük bir sorumluluk hissediyorum tabi ki okuldlan ayrılıp çallışan veya daha erken yaşlarda iş hayatına atılan arkadaşlar şuan bu yazdıklarıma bi tarafalarıyla gülüyorlar da baktığımız zaman koskoca 12 senelik bi okul hayatım bitecek ve bende bunun hk sizlere içimi dökmek istedim.