gstvbütçeni tahmin etme yarışması hangi kanalda
laptop olarak ne önerirsinyapay zeka işiyle uğraşacaksan RTX 5080, RTX 5090 veya RTX 4090'lı sistem toplaman lazım.
RTX 5090 bile Ai için eh işte kalır laptopta amaç buysa önermem ama başka işlere iyi gider.laptop olarak ne önerirsin
masa üstü almak daha mı iyi olur aynı ekran kartına kıyas ileRTX 5090 bile eh işte kalır laptopta amaç buysa önermem ama başka işlere iyi gider.
Aynıdan kasıt ne o önemli, mesela mobil RTX 5090ın masaüstü karşılığı 5070Ti oluyor yaklaşık. Sen ikisini de 5090 olarak kıyaslıyorsan tabi masaüstü çok daha iyi.masa üstü almak daha mı iyi olur aynı ekran kartına kıyas ile
elimde 13400f ve 4070 olan bir masaüstü var ama işe yarar mı yoksa yeni birtane mi alayım emin olamadımAynıdan kasıt ne o önemli, mesela mobil RTX 5090ın masaüstü karşılığı 5070Ti oluyor yaklaşık. Sen ikisini de 5090 olarak kıyaslıyorsan tabi masaüstü çok daha iyi.
Gittiği yere kadar kullanılır yaptığın işlerin çapına bağlı. Ben şahsen elimdeki sistem yaptığım işleri yapabildiği sürece değiştirmiyorum bu mantıkla gidince çok sık masraf etmem gerekmiyorelimde 13400f ve 4070 olan bir masaüstü var ama işe yarar mı yoksa yeni birtane mi alayım emin olamadım
masa üstü almak daha mı iyi olur aynı ekran kartına kıyas ile
elimde 13400f ve 4070 olan bir masaüstü var ama işe yarar mı yoksa yeni birtane mi alayım emin olamadım