GarsonlukMerhaba öncelikle biliyorsunuz ki yaz geldi okullar kapandı ve bir işte çalışmak istiyorum sizce ne gibi bir işte çalışabilirim önerileriniz nelerdir bu arada yevmiye demezseniz sevinirim o işler biraz zor olur
İyi Günler![]()
Keşke 18 olsa onlar tutmuyor crvapkadığın için teşekkür ederimGarsonluk
Berber çıraklığı
Çiğköfteci
Yaşın 18 varsa a101 bim vs vs
Sanayi almıyayımOto sanayi hoşgeldin canım![]()
merhaba eğer yaşın 15-18 arasıysa büfede çalışabilirsin ben 17 yaşındayım geçen sene cüzdan atolyesinde çalıştım günlük 50 tl den .daha değişik yerler olabilir bir bilgisayarcıya yardımcı olarak da girebilirsin anladığın iş olsa iyi olur .Merhaba öncelikle biliyorsunuz ki yaz geldi okullar kapandı ve bir işte çalışmak istiyorum sizce ne gibi bir işte çalışabilirim önerileriniz nelerdir bu arada yevmiye demezseniz sevinirim o işler biraz zor olur
İyi Günler![]()
Sanayi de çalışacağına asgari ücret ile garsonluk yapsın.Oto sanayi hoşgeldin canım![]()
Ayrıca internete konumundaki part time iş araştır 18 yaş altı part time basit iş çokKeşke 18 olsa onlar tutmuyor crvapkadığın için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanayi almıyayım
17 yaşımdan beri part time garsonluk yapıyorum okullar açık olduğu vakit bir ajans şirketiyle beraber stadlara,otellere,konferanslara,yemeklere,düğünlere zamanı geliyor belediye toplantısı zamanı geliyor yılbaşı partisi zamanı geliyor paris saint germain galatasaray maçında çalışıyorum tabi bunların karşılığı olarak günlük 120 lira ücret alıyorum senin alacağın ücret ilk başta 90 lira sanırım yazın tam zamanlı olarak deneyimim olduğu için her cafeye girebilmem mümkün oluyor düşünürsen çalıştığım ajansın bilgilerini veriyim öğrenciysen git görüş hem işler zevkli yani galatasaray lisesi divan kurulu toplantısında candan erçetin dinliyorum üstüne para alıyorumMerhaba öncelikle biliyorsunuz ki yaz geldi okullar kapandı ve bir işte çalışmak istiyorum sizce ne gibi bir işte çalışabilirim önerileriniz nelerdir bu arada yevmiye demezseniz sevinirim o işler biraz zor olur
İyi Günler![]()
Ayrıca bir çok ünlü ismi görme fotoğraf çekilme şansına sahip oluyorsun örnek ben türkiyedeki neredeyse çoğu ünlü dizi oyuncusu topçusu zengini acun ali ağaoğlu vesaire dahil gördüm hizmet ettim gene galatasaray lisesi öğrencileri bilicektir her sene eski dönem mezunları yemeği olur bu sene 1965 yılı mezunlarının yemeği vardı inan kıraç beyfendi ve şoförü benim bulunduğum çay ocağı servisi var oraya gelip su aldılar mesela kısa muhabbet ettik böyle imkanlarda var düşünürsen.17 yaşımdan beri part time garsonluk yapıyorum okullar açık olduğu vakit bir ajans şirketiyle beraber stadlara,otellere,konferanslara,yemeklere,düğünlere zamanı geliyor belediye toplantısı zamanı geliyor yılbaşı partisi zamanı geliyor paris saint germain galatasaray maçında çalışıyorum tabi bunların karşılığı olarak günlük 120 lira ücret alıyorum senin alacağın ücret ilk başta 90 lira sanırım yazın tam zamanlı olarak deneyimim olduğu için her cafeye girebilmem mümkün oluyor düşünürsen çalıştığım ajansın bilgilerini veriyim öğrenciysen git görüş hem işler zevkli yani galatasaray lisesi divan kurulu toplantısında candan erçetin dinliyorum üstüne para alıyorumama part time çalışıyorum dediğim gibi tam zamanlı arıyorsan başka işlere bakabilirsin kısaca garsonluk öneririm amelelik değil şöyle yakın tarihten bir anımı anlatıyım hatta galatasaray club brugge maçı stadlara gidenler bilir belli ücret karşılığında champions club diye bir vip alan oluşturuluyor buraya zengin kesim dediğimiz insanlar bilet alıp geliyor açık büfe içki falan her şey serbest ve ücretsiz ama biletler aşırı pahalı ama tabi gelenler çok e haliyle oraya servise eleman lazım neyse yöneticimize dedim ben gelir çalışırım neyse abi normalde beyaz gömlek giyeriz oraya girince siyah gömlek verdiler başladım çalışmaya dedim zaten bunlar zengin çok bir şey yiyip içmezler ama yok yamyam gibi sürekli yemek tatlı alkol ne ararsan yiyip içtiler çalışma dönemimde o kadar zorlanmadım ayaklarım ağrıdı acıdan eve yürürken ayaklarım şişmişti çok kötüydü
ama gel gör ogün bahşişten sadece 1300 TL para kazandım. Biraz uzun yazdım ama öğrenciysen garsonluk iyidir güzel bir yerde yaparsan parasıda iyidir. okullar açıldığında yanıma gelebilirsin.